Nu så

Visst Sims la ner ett par gånger igår med när jag spelade men sparfilen fanns åtminstone kvar så jag slapp göra om. Så numera är det till att spara oftare när jag spelar istället. Hur som helst så har Verona blivit tillsammans med Yousef II eller Zeth som jag tänker döpa om honom till för att jag inte ska blanda ihop dem. Det slog gnistor redan från början när de träffades så nu är de gifta och har både ett hus& ett semesterhus i Egypten tillsammans, får  seoom de kommer att bo kvar i huset de har nu(de har pratat om ett nytt). Dock inga husdjur ännu men det kommer efter att de har bildat familj och det är ju på gång med tillökning  så det händer en del i kvarteret.Sedan har jag börjat tycka att det är allt roligare att spela också så nu får de samla ihop saker och sälja för att få ihop enonomin. Enda gången jag har gett dem bidrag var när huset skulle byggas upp annars får de allt jobba ihop hushållskassan själva men det går ju rätt bra med eftersom Zeth är fiskare. Verona hon gör istället lite allt möjligt men börjar bli allt skickligare på att måla tavlor så tanken är väl den att hon kommer att få pyssla med det :)
(Merlin hoppar ut ur badkaret där han brukar leka)
 
Så har de äntligen kommit igång med att bilda familj och skapa ett varaktigt hem. De har inte mindre än adopterat tre djur hitills. Först ut blev de två katterna Merlin&Kraken eller ska jag säga in ?
Hur som helst hade jag tänkt låta dem nöja sig med att ha katt men så fick jag syn på den lilla blandisvalpen Hermione och Verona kunde omöjligen motstå den lilla border colllie blandisen.  Tror att de blir kvar i huset ett tag till trots allt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0