Mycket riktigt

Igår när jag satt här framför datorn och tittade på skärmen så kom en sådan där plötslig lust att pyssla över mig igen. Lyckades dock inte hitta kardborrebanden eller några kantband så det blev inget färdigt hästtäcke åt Shamrock. Nåja får leta mer sedan vet ju att de ska ligga någonstans. Hur som haver så tog jag ett papper istället och tänkte att jag skulle skissa lite eftersom det var ett tag sedan jag ritade. Oftast blir det ju så att jag börjar på teckningar och att de sedan blir liggandes eller ståendes utan att jag slutför dem. Pysslade på med lite saker på datan samtidigt och ögnade på tvn med men lyckades ändå ådstadkomma detta på pappret.

Blev faktiskt riktigt nöjd med denna pålle till sist. Visst kan jag säkerligen göra förbättringar också men det är ju så att en själv alltid är den värsta kritikern och blir man nöjd får man räkna det som en större framgång. Tänkte försöka mig på att inte överarbeta den istället men visst ska jag skissa på en bakgrund. Det ser ju kanske lite tomt ut annars och jag ska inte tala om vilken tid det tog att rita alla prickarna i skimmelfärgningen. Nej han har inte fått fläcktyfus, det är en skimmel!
 Om jag har något bra tips för hur man ska bli duktigare på att rita ?
Öva en massa för även om det inte verkar saå när du börjar klottra på pappret så kommer du garanterat att lyckas! Ni skulle ha sett de hästar jag ritade från början...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0