Pirog

Ikväll får det bli en pirog till middag. Fastnade lite lätt i Sims 3 igen. Det händer någon gång ibland då jag lyckats med att göra en intressant person. Noona är det helt klart fast vissa tycker hon är tråkig. Fascinerande skulle nog hennes pojkvän, tillika chef Guilmero säga. Ja ni märker hur det kan gå när de får bestämma själva. Fast och andra sidan kan man ju säga att det verkligen sa klick den här gången. Det var faktiskt samma sak med Maya och Youssef när jag tänker efter. Egentligen skulle hon ju få slå sig till ro i kvarteret först men de kunde inte sluta prata och det ena ledde till det andra. Fast de hade svårt att bestämma sig för var de skulle bo någonstans.
Älskar ju egentligen det här lilla huset nu, det är både bra som det är och en utmärkt grund att utgå ifrån om man ska bygga om .Problemet var att jag tyckte grannarna kom för nära och jag ville inte tvingas flytta på dem, dessutom behövde paret Taylor ett mycket större hus som inte riktigt får plats här. Lite ska man väl kunna unna sig då båda två har hyggliga löner.
 
Här är andra huset som de mellanlandade i men inte heller fann sig riktigt nöjda med. Inte undra på det då det låg ett stenkast från Guilimeros exfrus mer flådiga villa. Fast jag tror inte han klagade då de fick flytta en tredje gång heller för numera kan han inte ta ögonen från Noona istället. Deras nuvarande hus är långtifrån klart men vad säger man, tredje gången gillt ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0