Matte alltså

God morgon på er alla morgonpigga hamstrar där ute.
Nu har det gått ett tag sedan jag lyckats vara vaken och sno tangentbordet från matte en stund. Nu får jag passa på innan hon vaknar riktigt fast hon har hunnit städa åt mig redan och hon lyckades som vanligt fånga in mig en stund. Jag hade lyckats ställa till huset så fint, visserligen höll det nästan på att tippa men det var en miss i min planering kan man säga. Nu står det obekvämt rakt men jag får ta och rätta till det sedan. Ibland hittar min matte på konstiga saker. Som förra helgen. Då fick jag vara ute på golvet ovanligt länge fast jag höll på att bli irriterad då hon skulle sno min godis hela tiden. Har ni hört på maken så fräck hon är ibland ?
Dessutom så fick hon för sig att ställa ner konstiga saker till mig på golvet. Den ena av dem verkade dock skojig att leka med, men det fick jag inte heller. Matte och hennes infall. Nåja jag fick den till sist i alla fall :) också är hon överlycklig då hon hittat en sort droppar till som jag faktiskt kan äta. Tropiska bär och sallad är mina favoriter, de andra kan duga till kattgodis om man hittar någon sådan att muta istället så de inte äter upp en. Smart jag är eller hur ?
Nej nu ni ska jag gå och knoppa igen. Matte ska tydligen roa sig idag med att se julkalender på tv och tvätta. Vilken tur vi hamstrar har då säger jag som bara kan ligga och sova hela dagen och slippa all världens bekymmer med regeringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0