Mystiskt

Ibland går dagarna lite långsammare. Ja man kan nära på säga att de går i snigelfart. Eller så går de i alla fall inte med det sedvanliga flytet. Som idag. Aneldningen bakom det är enkel. Routern la ner igår och papsen satte in en gammal. Allt fungerade sedan ok tills man startade upp idag. Hur jag än bar mig åt kom vi fortfarande inte ut. Försökte man felsöka fick man bara :Fel på DNS servern. Provade med allt som jag brukar men det hände inget. Så det enda man kan göra i sådana här lägen är att man annars får lov att vänta . Undrar om det var åskan som störde någonstans för ja när papsen bytte tillbaka till den gamla, ja då fungerade allt som det skulle igen. Här skiner solen av & till men det blåser.
Kanske ska man göra andra saker sådana här dagar ?
Som att passa på att skriva lite, lägga lite golv i hallen på dockhuset,rita vara social eller att spela Sims 3.
Börjar bli riktigt nöjd med Coralines lilla hus. Nåja så litet är det kanske inte men de måste ju få plats någonstand också. Fast det är ändå ett av de mysigare ställen jag har byggt. Så mycket kan jag säga. Det trots att det återstår en hel del jobbinredningsmässig fast hon samlar många intryck från alla resor som hon varit på. Nu får dessutom hon och Gerard hjälpas åt sedan han flyttat in permanent. Det kan dock hända att det kommer att ta lite mer tid eftersom jag blivit ytterst ovillig till att betala ut bidrag. Spelet blir ju roligare i sig om man spelar det aktivt . Man får inte samma utamning annars om man bara fuskar åt sig kontanter hela tiden.
Också måste jag fundera på hur jag ska lösa grafiken på min nya dator hemma. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så här komplicerat att byta. Det brukar ju vara tämligen lätt. Den här gången bedrog jag mig visst. Sedan kan man ju undra varför man håller på så här och inte köper en riktig dator på en gång men den krassa ekonomin gör kanske så att man inte har den möjligheren. För även om man fått en del i present så måste man ändå i sådana fall betala hälften av vad en sådan skulle kosta och då blir det ändå dyrt i slutänden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0