Hallojsan

Hejsan på er alla.
Nu är jag här igen efter helgen.
Pysslat lite som vanligt,
Också har jag sett på skidpremiär från Bruksvallarna på TV.
Där kan man säga att de hade riktigt grisväder.
För er som inte såg det så snöade det från början för att sedan blåsa upp till storm som yrde upp snön så att man knaoot såg åkarna i snöyran på vissa delar av banan.Att det blåste märktes sedan inte minst på skidskyttet när Martin Fourcade bommade inte mindre än fyra skott på den sista skjutningen. Han som annars är stensäker.
Visserligen så ligger väl satsningen i hans träning på OS i år men ändå. Det är lite märkligt när en skytt av hans kaliber missar så många.Fast det är roligt när något annat lag får vinna någon gång med än bara Frankrike eller Norge.
Annars så har jag bara tagit det lungt mestadels eftersom jag hade migrän. Så det blev inte så mycket tid vid datan men jag spelade lite Sims men jag lyckades i alla fall lösa problemet med Maya&Yousefs inneboende fast jag fick lösa det genom att använda "Dela familj funktionen" och pussla lite med boendet men nu bor bara familjen Hernandez i huset.
Dessutom så har Connie och Yves blivit föräldrar till en liten Liam och de har flyttart ihop så det händer en del får jagsäga i Sims 3.
Sedan så har jag redan fått en julklapp som jag tycker skulle ha blivit årets julklapp.
En USB gran som skiftar i en rad olika färger.Lite onödig pryl, ja visst egentligen så men samtidigt så tycker jag ändå att den är rolig och brukar inte de flesta prylar som hamnar högt upp på den listan vara lite onödiga ?
Årets titel togs ju hem av råsaftspressen men varför ska man lägga pengarna på en sådan när det finns den gamla hederliga manuella varianten ?
Är det så att vi har blivit lata ,klena och för stressade att pressa vår egna färska apelsinjuice ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0