Morgon

Goder morgon på er alla som råkat ramla in här och såklart hej på er alla underbara Bubblare där ute.
Nu kanske ni undrar vad jag har för mig en strålande dag som denna ?
Jo visst är så fallet att solen skiner här fast det är fortfarande lite kyligt i luften vilket märks av på att det drar lite kallt ibland när man är ute och går. Fast det är ju bra mycket bättre väder ändå än vad det till exempel var igår och nog blir det en promenad sedan.
Den här gången har jag förberett kameran med men det skulle ju inte förvåna mig om det blir så att jag inte kommer att få syn på något just bara därför att den är med.
Det brukar i alla fall oftast bli så att motiven försvinner då men man kan ju hoppas att jag i alla fall lyckas fånga något på linsen.
Annars måste jag få skratta. Flyttade in en ny familj i mitt kvarter igår & gissa vad det första killen gör när han ser att det har kommit snö är?
För det första så lägger karln sig ner och gör en snöängel och för det andra så bygger han en igloo helt på eget initiativ.
Jag hade visserligen gett honom barnslig som en av egenskap men jag tror det här är första gången jag ser en sim som bygger en igloo på tomten innan han har fått ett hus.
Nej jag lovar, han är ingen eskimå och jo han heter Logan Kennedy och bor ihop med sina två husdjur, katten Mr Muffin och hunden Blue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0