Hejsan på er!

Hallojsan på er alla Bubblare.
Nu har det visst gått några dagar sedan jag skrev här igen, fast jag har bara varit upptagen med en del annat så ni ska inte oroa er.
Jag har nämligen var på V75 bland annat och det blev en hel del fotat också trots vädret kanske inte var det allra bästa.
Fast så här i efterhand är jag himla glad över att det åtminstone var uppehåll.Trots det bitvis usla vädret så hamnade publiksiffran på ca 3100 personer och det får man ju ändå lov att säga var bra.
Jag kanske bara var glad också att man inte behövde trängas vid staketet eller få känningar av värmeslag...och mjo jag hade ju spanat in mig på en viss häst

Så jag blev tokglad när jag hittade den här på kameran,. Hade inte väntat mig att få en så bra bild men visst är han läcker ..Farmbaron. Kan säga att bodde jag närmare Hagmyren skulle jag springa dit och fota en hel del då jag tycker att både han och Farmfurir är hur fina som helst.
 
Dessutom spanade jag in ett till läckert kallblod, naturligtvis också bork och efter Slogum Björn med Atom Vinter som farfar nämligen Björn Pelle.
Segraren av årets upplaga av Säterbests minne blev en norsk gäst nämligen Pondus som såg rätt så fin ut med :)
Jag gillar kallblod, men det kanske ni redan har märkt :P
 
Årets vinnare av Silverörnen, banans största lopp blev Elitloppsaktuelle ? Panne De Moteur men tyvärr så skymde de andra fotograferna honom så jag lyckades inte få någon bra bild men jag kan säga att han vägrade ha på sig lagerkransen när de skulle trä den över huvudet på honom så den fick finnas bredvid istället.
 
En av de mer bildsköna hästarna var som vanligt Real De Rabut. även om han kanske har varit bättre i form så är han forfarande fin att se på.
Man kunde riktigt se hur det kom ånga från hästarna efter loppen då det låg fukt i luften . Dessutom var det ju inte allt för varmt heller men..ja det regnade i alla fall inte som det hade gjort från början när vi kom dit.
Förridare på samtliga sju lopp som tillhörde V75 var Malin Nordin på välväxta,fina skimmelvalacken Mighty Bouncer.
Lite synd var det att många i publiken redan hade börjat dra sig hemåt inför kvällens sista lopp som blev en riktig rysare in på mållinjen. Till sist blev det i alla fall en hemmaseger genom Tangen Haap, körd av Björn Karlsson och ägd av bröderna Sedin(Daniel&Henrik) men vi som var där jublade i alla fall och passade på att gratuelera Björn som dessutom fyllde år.

Kommentarer
Postat av: Magdalena Hellsten

Hej. Jag undrar om jag kan få använda dina fina bilder på Baron? Han har stått borta på träning så länge så att jag själv börjar ha slut på bildlagret av honom. Naturligtvis får du en länk till din blogg, och ditt namn står kvar på bilderna. Och det är helt ok att säga nej också. :)

Svar: Ja såklart att du får använda dem, inga problem men jag blir bara glad om någon vill använda sig av mina bilder så
None None

2015-03-12 @ 14:03:37
URL: http://stallfarm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0