Hejsan på er

 
Hej på er alla glada Bubblare där ute i det strålande försommarvädret.
Solen skiner & fåglarna kvittrar, kan det bli så mycket bättre ?
Jag tror i alla fall att det blir svårt att överträffa.
Fast det kan ju bli på tok för varmt med så just nu sitter jag inomhus &försöker göra bort lite saker vid datan så jag ska slippa det sedan för i eftermiddag ska man göra som många andra och se på hockeyn också blir det eurovisionsfinalen ikväll.Inte för att jag har någon speciell favorit i år utan jag ser det mer bara för nöjes skulle i år även om jag tycker det blir spännande att se Bonnie Tyler.
Till råge på allt så har ett par flugsnappare bestämt sig för att flytta in i en av holkarna ute. Allt vore frid och fröjd om inte det fanns två hanar till med i bilden så den revirhävdande hanen får kämpa för att behålla både holken och sin fru.
Mer fredliga av sig är då talgoxparet som flyttat in i en annan holk en bit bort och man kan kan både se och höra hur honan sitter &tigger mat av hanen.Så visst händer det saker i naturen med om man väl börjar studera den och kan se de små tingen.Dessutom är det riktigt skönt att bara kunna njuta ibland, njuta av att bara få sitta , lyssna på fåglarna och göra ingenting.
 
Talgoxen visar upp sig från sin bästa sida när han sitter och sjunger utanför holken.
Flugsnapparen har det hett om öronen och de bråkar så fjädrarna nära på ryker
 
 
Vitsipporna lyser vita i all grönska, så vita att det nästan gör ont i ögonen om man tittar på dem för länge

Kommentarer
Postat av: Anonym bloggare :)

Åh jag älskar din blogg! Den har så vackra naturbilder och du skriver så intressanta saker! Din blogg tänker jag sprida :)

2013-05-18 @ 20:21:16
URL: http://gladabloggen.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0