Gården

Efter den händelserika gårdagen kände jag för att ta det lite lungt, kanske till Caseys stora lättnad men främst även till min.
Lugnt på det sättet att jag inte ställde till med några större olyckor i hennes liv just nu och nej den här gången brann hon inte heller inne utan det flyter på.
Hon har fullt upp med att träna hästarna även fast Raven är den som får mest uppmärksamhet men jag tror det fungerar bra i alla fall verkar det som så. Desutom har ju hästarna sällskap av varandra ute när regnet öser ner. Till synes springer de runt helt oberörda även om de skuttar till ibland på grund av åskan och då har de ju alltid stallet som de kan gå in i.
Dessutom byggde jag om hennes hus en hel del innan jag flyttade in kopian men nu blev jag så nöjd att jag får bygga om resten av byggnaderna i kvarteret med.
Tur att jag bara hade hunnit göra några få, men jag tror det lutar åt att western-temat kommer att vara den stil som dominerar, helt otippat (nej kanske inte).
 Valde att bygga ett engelskt utestall som ni ser, med tre boxar så jag får se om hon ska adoptera en till häst, det får tiden utvisa men jag tycker det är mycket bättre att göra ett stall helt själv sådär, mycket bättre än att använda de färdiga båsen för dem kan man ju inte variera på samma sätt som om man gör en box själv.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0