Sims 3

Spelade Sims 3 igen ikväll.
Ja jag erkänner att jag fastnar i det lite för lätt men det är ju så kul när man väl kommer igång och kan göra de olika personligheterna.
Familjen Pirerra har varit som en rolig bok, indelad i många olika kapitel och delar. Både mamma Lucia och pappa Jarred har blivit åldringar vid det här laget men i hushållet ingår ju också deras dotter Lucille och nu lilla valpen Humpfrey som är det senaste tillskottet.
Funderar på att han sla få följa med Lucille sedan när hon ska flytta och plugga så de blir en egen liten familj framöver. Fortfarande får jag påminna Lucia när hon ska laga mat, gör jag inte det så fastnar hon lätt vid staffliet.
Kanske känner igen mig bitvis i henne, i alla fall i kreativiteten och Lucille verkar bli en bokmal så hon sitter och läser när helst hon kommer åt.
Så det är just en fin familj det :), de kanske inte bor i det lyxigaste huset och jag ska inte räkna hur många gånger maskinerna har gått sönder i det men det kanske är något som kommande ägare kan fixa till.
Lucia har ju åtminstone börjat på det, fast numera jobbar hon ju som konstnär så hon harmycket ledig tid på dagarna så hon kan hinna få lite fixat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0