Lucia -uppdatering

 
Jag trodde Lucias liv såg ut att bli rätt okomplicerat när hon flyttade in i sitt hus men sedan den första dagen har det alltid varit något, mer eller mindre i alla fall. Jämt är det något som tycks gå sönder, är det inte tvättstället så är det spisen eller badkaret.
Nåja och det är bara en del. Kort efter att hon flyttat till kvarteret träffade hon Jarred och de blev så kära , att de bestämde sig för att skaffa barn trots att han redan hade en partner.
Nu visar det sig trots allt att han egentligen är en elak skurk :/ som tycker om att skrämma henne och dessutom förolämpar henne dessutom kommer han och går som han vill utan att ens bo i hushållet, men han var fräck nog att be henne flytta in med honom i kollektivet där han bor.
Så nej hon kommer att bli singelmamma med lilla Lucille men det kanske är till det bättre helt enkelt och det kanske är värt det i slutänden även om det är jobbigt för henne att kliva upp när lillan skriker för hon vill hellre stå vid stafflit och måla men det är sådan hon är så jag får påminna henne ibland om att hon faktikt har fått en annan att se efter nu också och inte längre bara har sig och huset att se efter.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0