Mindre lagg

Jag vet inte om någon av er som håller till på MSP har märkt något ovanligt. Ikväll när jag loggade in som snabbast för att kolla en sak så tyckte jag att det laggade betydligt mindre än vad det har gjort förut.
Åtminstone en stund höll det i sig innan det som vanligt segade ner sig igen. Har dessutom upptäckt att det oftast händer när många är inloggade i ett chattrum samtidigt.men visst kan man ändå tycka att det här borde gå att ordna.För det är bättre att lagget försvinner helt än att det hela tiden läggs på nya halvbra funktioner som ändå inte alla kan använda på grund av en eller annan orsak.
Fast nu talar jag ju ändå bara om hur jag känner och tänker för att jag vill få er att reagera, inte tvinga er att känna lika som vissa skriver. Dessutom tycker jag att det är väldigt barnsligt och onödigt av vissa att inte respektera de regler som ändå finns men aja varför ska man bry sig när en del av er ändå inte verkar lyssna oavsett vad man säger till er ?
Jo för att man vill att så många som möjligt oavsett allting annat ska kunna trivas på sidan och ha roligt utan att behöva få se en massa elaka ord skrivna om sig. Kan inte skriva nog många gånger hur fegt det är att nedvärdera någon annan människa som man varken pratat med eller känner för det finns faktiskt en människa på andra sidan tangentbordet och bakom msp figuren, tänk på det innan ni säger något dumt istället Eller så kanske ni vill bli rapporterade , avstängda och kanske rent av få era gubbar som ni lagt ner en massa tid på raderade vad vet jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0