Märkligt meddelande

Tänkte passa på att varna er andra.
Fick ett konstigt meddelande från en tjej på MSP.
Det kanske inte var så konstigt egentligen men varför ber man om att få någons emailadress när det strider mot sidans regler ?
Vet dessutom att många blir hackade just på det här sättet. Man litar på någon, lämnar ut email och vips kan de försöka hacka både mail&msp för en. Support har dessutom varit tydliga &sagt att det här är det enda sätt som man kan bli hackad på och jag tror dem.
Blir man hackad så har man i regel varit för oförsiktig och lämnat ut för mycket information som gör att hackarna kan gissa lösenord och så.å det är just därför man ska vara försiktig och aldrig lämna ut några känsliga uppgifter.
Fast jag ser fortfarande många som skriver saker som att de vill dela gubbe med någon trots att support gått ut och varnat där med eftersom allt för många blir lurade på just det sättet och blivit av med både sc och figurer.
Så nej jag säger det igen, var försiktig och gå inte heller på när folk lovar att ge er hela önskelistan eller vill ge er en massa starcoins.För majoriteten av de gångerna blir man bara lurad och det handlar om att de själva ska vinna något på det i slutänden. Ett av de mest vanliga sättet som folk luras på är: Snälla ge mig en auto, så får ni en tillbaks.
Hur många gånger får man verkligen en tillbaks ?
När man kunde se statistik över inkomna & utlämnade autos så hade jag lämnat ut bra många fler än vad jag hade fått så därför tror jag det bästa är om man hittar en elelr ett par stycken man kan byta regelbundet med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0