Jo nu ni

Nu ska ni få lära känna min senaste sim.
Maya Hernandez heter hon och hon bor tillsammans med sin bengalkatt Diego. I alla fall så gör hon det till vardags när hon inte pluggar konst på universitetet för just nu delar hon hus med sin pojkvän som hon träffade när hon var där för att skriva in sig på konstkursen.
Vi får se om de kommer att hålla ihop sedan också men de har i alla fall redan varit ute på tre dejter & han tycker att hon är mycket frestande redan*skratt*.
Fast nu var det inte om detaljer i deras förhållande det här inlägget skulle handla om eller jo..för igår så övertalade Maya honom om att gå i hennes ställe på en lektion. Jag säger då det...undrar hur det kommer att gå men det är första gången någon av mina simmar lyckas övertala någon annan till det.
Ska spela idag så då ska jag försöka ta lite screenshots så ni får se hur söta de är tillsammans*flin* också måste jag få Maya att måla något annat än streckgubbar. Hon läser ju faktiskt konst eftersom hon tycker det är roligt & hon tänker inte på så mycket annat när hon målar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0