Funderingar

Alltså ibland måste jag fundera på vad vissa som spelar MSP tänker med. Det har varit rätt mycket sådana funderingar den senaste tiden men för ett par dagar sedan hände en sak igen som får mig att överväga om jag ska fortsätta och det känns inte helt bra.
Det började med att en kille frågade mig om vänskap gång på gång igen fast jag sa som vanlgit nej.
Han slutade i alla fall inte fast jag var tydlig utan till sist skrev han ett meddelande också och kallade mig en massa taskiga saker.
Varför väljer folk att göra så, när man kan lyssna från första början istället ?
Det får i alla fall bli min fundering för dagen för jag är så less på att sådana här saker händer fär det är inte ett dugg roligt att få vissa ord skrivna om sig.
Det är det defenitivt INTE och det får klimatet på sidan att bli så mycket elakare&kyligare med men det ser man ju på vad som händer annars på nätet med.
Rykten som sprids och kan få fruktansvärda konsekvenser och följder. Se hur nära det var i Göteborg.
Fast nog pratat om det nu.
Nu är det väldigt nära att jag är tillbaka på banan när det gäller Sims 2. Har bara lite tapeter och golv kvar som ska in, samt en del föremål och kläder innan jag kan börja spela igen så det går framåt :)
Som vanligt pysslar jag också en hel del, ett projekt kanske kommer in här idag om jag blir klar :), bara finishen kvar faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0