ARG

Nu blir jag så himla arg och snart har jag fått nog av hur taskiga vissa är mot mig. Är ni nöjda om jag slutar på MSP för jag måste faktiskt överväga det men jag tycker inte man ska behöva stå ut med att bli kallad vad som helt.
Bara för att jag är vuxen och spelar MSP innebär det INTE arr jag är en peddo eller så utan jag blri faktiskt arg, sårad och ledsen när sådana saker skrivs om mig.
Kan ni som skriver liknande saker förstå det ?
Ni känner inte mig och har ingen aning vad jag har gått igenom så tänk er noga för innan ni vräker ur er sådana här saker för jag blir bara arg &besviken på er då.
I början spelade jag för att hjälpa mina brorsbarn att passa deras gubbar när de inte hade tillgång till dator jämt  sedan fatnade jag eftersom jag tycker det är rolgit då kag är kreativ och tycker om att pyssla & kunna skapa saker, som artbooks, filmer med mera.
Är det så fel i sådana fall då eller är jag helt ute och cyklar nu?
Nej det kan jag inte tycka utan långt ifrån, det är snarare så att ni bryter mot MSPs regler om ni skriver sådana saker för man får faktiskt inte trakassera folk  och det tycker jag att ni gör när ni skriver på det sätt ni gör men det kanske ni inte kände til att man inte får enligt reglernal?
Dessutom undrar jag varför ni tycker att JAG tar upp så många ämnen som inte borde finnas på sidan när allt jag gör för det mesta är att svara på andras trådar för att helt enkelt få bort sådana  från sidan ?
Jag kan strunta i en del som skrivs om mig men jaf känner att jag måste få reagera när det helt felaktigt slängs så grova anklagelser efter mgi som att jag skulle vara en pedofil.
Tror till coh med att jag måste censurera bort en del av de ord som visar på hur arg jag faktiskt blirpå grund av det &dessutom misstänker jag att det är en och samma tjej som håller på från massa olika gubbar hon har så här för att hon tror att hon i längden ska få mig sluta spela, när det egentligen är hon som gör fel från början.
Fast det kanske inte spelar någon roll för allt som händer är att jag rapporterar&blockar henne och jag hoppas att support tar tag i det här så hon inte kan forrtsätta på samma sättmot mig eller någon annan,.

Kommentarer
Postat av: Simone

Tråkigt att det ska vara så. Dock blir jag inte förvånad för 80% av folk överallt vågar öppna truten och säga vad tycker, bara för att dom sitter bakom en skärm. Dock är detta ingen anledning till att du ska behöva ta all skit! Finns om det behövs!

Svar: Tack så mycket för ditt stöd känns bra att få det ska du veta:) Nej det är trist de tror att ord som är skrivna kanske inte sårar men det gör de ju ändå, det kanske är så att de skrivna orden till och med sårar mer eftersom de som säger dem inte känner en eller vet vem man är, alltså ska de ju egentligen bara vara tysta.
None None

2013-01-19 @ 11:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0