Tips

Eftersom en del av er skickar meddelanden till mig på MSP och undrar hur man bär sig åt för att tjäna fame&sc så tänkte jag bara lämna några små och korta tips.En del av er kanske känner igen dem sedan förut, andra kanske lär er något nytt.
  • Det viktigaste är att ha tålamod.Har tyvärr sett allt för många som går runt och bara verkar förvänta sig att andra ska ge saker utan att de själva ska behöva ge något tillbaka.Den metoden funkar dåligt i längden eftersom folk till sist lessnar på allt tjat.
  •  
  • Spara.Man behöver inte köpa saker från varje nytt tema som kommer. Variera hellre gamla kläder som finns om man gillar dem.
  • Samla sc genom att samla mynt&fånga stjärnor i chattrummen. Spela spel, snurra på hjul.
  • Tjäna fame genom att spela skriv autografer i chattrummen, hitta någon att byta auto med och spela spel.
 
 
Visst kan det ta tid att komma någonstans och att skapa sig ett namn men  jag tror att i regel så tjänar man mer på att ärligt skrapa ihop sina sc&fame. Än om man bara förvänta sig att andra ska ställa upp hela tiden.Fast sedan så är ju grundtanken bakom MSP att man ska hjälpas åt. Ändå är det många som inte alls ger tillbaka när man gett dem saker och då blir det ju kanske inte så kul att spela heller.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0