God kväll!

God kväll på er alla Bubblare.
Här sitter jag och tänkte försöka få ner några rader på bloggen samtidigt som jag varvar ner efter dagens festligheter och väntar på att Broadchurch ska börja kl 21,00.
Vilka festligheter ni kanske undrar nu ?
Varit och firat morbrorns fru som fyllde år.
Passade så klart på att ta några kort på deras lilla lejon i miniatyrformat.Kan verkligen säga att han har växt i kostymen nu. Men så är jag ltie svag för långhåriga katter för även om jag är allergisk så kan jag tycka att de ser härliga ut med all denna päls. Kanske är jag lite partisk också med tanke på hansrödlätta nyans och det faktum att han är uppfödd hos min syster men det är bara små detaljer.
 
 
Sedan fick jag en ny kompis .Hann tyvärr inte ta något kort på henne då jag hade fullt upp med att passa henne men min ena kusin hade blivit fodervärd åt en 13 veckors labradorvalp. Jag lovar..blev INTE alls mer sugen nu.
Snarare tvärtom faktiskt och jag känner att det är mer&mer rätt väg Tänk vad djur är härliga ändå. Det som förvånade mig mest var att hon var så lugn, visst ville hon leka med kopplet och undersöka saker (framför allt folks fötte samt lite fallfrukt i form av ett äppler)men inne bland allt folk låg hon tryggt och sov.De är verkligen olika och unika individer.Precis som oss faktiskt..Fast de kan verkligen ge en den där villkorslösa kärleken då de inte dömmer ut någon på förhand utan bara ser till den som just du är(så vida de inte har dåliga erfarenheter för då tar det tid att bygga upp förtroendet igen). På det område är det ju också egentligen samma sak. Har man taskiga erfarenheter av folk är det lättare att man drar sig undan.
Men jag fick höra en bra kommentar ikväll som gjorde mig så glad. En av de övriga gästerna undrade om min hårfärg var äkta(naturligt rödhårig, mer ljust  morotsfärgat än rött) och när jag svarade ja då utbrast hon i: Åh jag tycker du har en fantastisk vacker hårfärg.Min man och jag önskade alltid att våra döttrar skulle få  just den färgen.Hon skulle bara veta hur jag önskade bort den i skolan och ville ha någon vanlig hårfärg istället . Var så avundsjuk på brorsan som är blond eller på en fs kompis som hade mörkt hår men idag är jag faktiskt mer stolt över den och skulle aldrig vilka byta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0