Hillside

 
 
Får jag glatt visa upp Hillside för er ?
Pysslat med det här kvarteret ett tag nu i CAW (Skapa en värld) verktyget . Det efter att först ha provat mig fram lite hur verktygen fungerade. Började egentligen på mitt andra kvarter innan men det kan jag ju bara jobba med på helgerna så därför valde jag att göra det här klart före. Hoppas bara att jag kan få till det nu , fast det svåraste var egentligen att placera ut tomterna och bestämma var allt skullle ligga men nu tror jag att det ser bra ut:) 
I alla fall så bra som jag kan få det att se ut :).
Såklart syns ju inte alla linjer och detaljer i spelet utan de är bara där när man har kvarteret öppet i CAW som för övrigt var en liten utmaning att klara av men jag lyckades i alla fall lära mig att man ska länka vägar med varandra och detsamma gäller trottarer så simmarna kan ta sig runt på ett säkert sätt.
Har placerat ut tomterna som synes men jag undrar hur man gör sedan, för när man ska börja bygga är det ju inte alla typer av byggnader som står med i listan över vilka alternativ man har. Årminstone så kollade jag efter stadshus men det stod inte med där :/ men det finns i tomtlistan i CAW, så hur gör man då ?
Dessutom saknar jag att inte kunna bygga runda byggnader men jag började i alla fall snickra lite smått på ett stadshus(av någon anledning kom inte taket lr detaljerna på tomten med här men det är i alla fall en början tror jag)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0