Konstigt

Någon mer än jag som tycker att det har blivit en konstig stämning inne på MSP ?
Jag menar ...varför blir vissa så kända som de är och hur är det egentligen att vara höglevel.
Tänkte att jag skulle försöka att svara på den sista frågan i alla fall.
Från början var det kul att spela för då kändes det som attt folk brydde sig mindre om i vilken level eller för den delen hur man såg ut. Dessutom så förekommer det som ni säkert har märkt en hel del tjat om presenter, autos m.m nu. och det är inte bara folk i låg lvl som missköter sig utan långt ifrån.
Det tycker åtminstone jag är en tråkig utveckling av sidan och det är inte alls konstigt att många tappar lusten till att fortsätta spela.Då blir det kanske inte heller så märklgit att man gör andra prioriteringar av vad som faktiskt är viktigt när massan ändå inte verkar bry sig om man inte följer strömmen och gör som DE vill tex. klär sig på ett spec sätt.
Tycker man ska få klä precis vad man själv vill utan att någon ska säga åt en att man inte ser ut som en höglvl för vem bestämmer eg hur höglvl ska se ut eller vara ?
Det är ju ändå bara liksom ett spel och då ska väl utseende inte spela någon roll eller är jag helt ute och cyklar här ?
Vidare så måste man väl kunna få säga till om en del saker som när folk skriver med VERSALER åt en i chattrummen ibland.Att skriva med storka bokstäver kan på nätet tolkas som att man skriker och jag tror ingen skulel tycka att det vore speciellt trevligt irl.
Vill man istället bara förtydliga något så kan man istället skriva med ** utan att för den saken skull vara direkt otrevlig.Det finns en rad sidor på google om detta för den som vill kolla upp om det stämmer att det är så här.
Så nu har vi lämnat det men nej det är inte enbart lätt att vara höglevel utan det kan ibland vara långt ifrån faktiskt och visst kan man ignorera mycket men när folk börjar komma med saker som kan räknas som trakassserier då är det helt enkelt inte lika kul längre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0