Först

Först tänkte jag egentligen inte skriva något inlägg här idag men nu känner jag ändå att jag måste göra det igen. Blev så förbannad när jag fick den här frågan av en tjej nyligen; Kallar du allla som undrar var dina djur har tagit vägen för tjatare ?
Ja det kanske jag gör än sen då ?
Jag har skrivit flertalet gånger både här på bloggen och gjort en artbook om varför jag flyttat ut djuren ur rummet.
Trots detta händer det ändå titt som tätt att jag får frågan s ådet kanske inte är så konstigt att jag börjar tappa tålamodet.
När ska en del lyssna ?
Dessutom så skriver vissa att de uppfattar mig som tjatig om jag skriver vissa saker flera gånger här på bloggen men TÄNK det kanske finns skäl till att jag måste påminna andra ibland.Så nu skriver jag igen.
Jag tog bort djuren ur rummet av två anledningar, ett just då laggade sidan otroligt mycket så det var svårt att ens kunna mata ett av dem. Två, det var inte så kul när vissa gick in i mitt rum för att mata djuren, pratade lite med mig och sa taskiga saker eller bara sa elaka ord om mig när de trodde att jag inte såg det.
Hoppas att ni förstår mitt val bättre nu och kan respektera det nog för att inte fortsätta tjata eller ha funderingar kring det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0