Nu måste jag skratta

Känner att jag måste skratta lite ändå fastän jag är rosslig i halsen på grund av luftrörskatarren som konstaterades på vårdcentralen.
Nåja, vad som gör mig på sådant humör?
Jo det ska jag tala om för er. Det är faktiskt MSP.
Tycker det är rent ut sagt löjligt och uselt av vissa medlemmar som kallar mig både det ena& det andra för att jag inte vill ha snusknoveller under forumet.
Det står klart och tydligt vad man får och inte i reglerna , ändå tycks vissa tro att de har rätten att göra lite som man vill och ge alla som inte håller med dem vissa mindre fina tillmälen& smeknamn.
Men det finns ändå väldigt tydliga villkor och regler som är till för allas trevnad på sidan, så varför ska det vara så himla svårt att följa dem ?
Det tycker jag är väldigt konstigtför jag tror faktiskt inte på att det är barn eller att barn vill läsa om sådana där saker heller. Åtminstone vill inga barn i min närhet göra det.
Dessutom så kan man faktiskt oftast anpassa sig till vad man skriver om, om man är lite äldre men de här visar bara på dålig förståelse och tycker att en annan är löjlig och beter sig som ett småbarn för att man vågar stå på sig och säga NEJ.
När jag undrar vilka det är i själva verket som beter sig fel som faktiskt skriver om otillåtna saker eller uppmuntrar andra till att skriva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0