Nu

Nu börjar jag verkligen få nog av MSP faktiskt helt.
För det första tycker jag sidan har blivit så otroligt seg på sistone, det känns helt enkelt inte roligt att vara inne längre när det är så här sedan har jag fått nog av allt som folk kallar mig.
En kille tyckte att jag var skum och en annan tjej tyckte jag var elak för att jag bad henne att läsa min biografi.
Om ni ursäktar mig så undrar jag vad som är på väg att hända med sidan ?
Har en del blivit så fixerade vid yta,msp figurerna och att bli kända så att de glömmer bort att det faktiskt finns en människa bakom figuren?
Sorgligt tycker jag i alla faall för så här har det inte alltid varit utan långt ifrån men nu lutar mer och mer
åt att jag tänker sluta för att jag inte orkar med längre
Och då tror jag ändå att jag har stått ut längre än mång andra.
NEJ om jag slutar så fråga inte, har bestämt mig INGEN får min gubbe.
Kommer endera bara att låta den vara och forfarande logga in ibland för att prat med guldkornen &sköta booniesarna eller så raderar jag den(men det känns onödigt att ha satsat så mkt för egentligen ingenting)
 så jag får helt enkelt se hur jag tänker göra. Det enda som är klart är att jag vill att ni slutar prata skit om mig, vill ni veta något så läs min blogg här eller kolla på biografin på MSP.
Jag berättar dessutom bara sådant jag vill berätta så försök inte pressa mig att besvara personliga frågor för det gör jag fortfarande INTE och kommer ALDRIG att göra eftersom jag är noga med vad som är privatliv och vad jag kan/vill dela med mig av, ACCEPTERA det istället för att gång på gång fråga när ni vet vad som gäller.
Jag blir dessutom INTE vän/bästis med folk som jag inte känner eller inte VILL bli vänner med , förmodligen på grund av tjat för det tycker jag inte om.
Kan ni inte ta det här ska ni inte ens fundera på att skicka ett meddelande till mig men jag lvoar ni skulle inte tycka att det vore roligt jämt att vara mig för en dag speciellt inte om ni skulle se alla nedsattande ord jag får höra eller allt tjat jag får ta emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0