Hejsan

Hejsan på er alla MSP:are där ute.
Kom just hem efter besök hos tandhyginisten.
Tycker inte om när de ska hålla på och böka på en i munnen egentligen,
inte efter att ha haft tandställning så länge som jag hade men man får ju stå ut och vara
glad trots allt. Hyginisten kanske inte är så farlig i alla fall, tagit tandsten och fått gaddarna
polerade och fått skölja. Ursch vad jag avskyr Listerine :/ men man kanske borde prova på den
nya så man slipper späda ut med vatten hela tiden. Dessutom finns det ju de som säger att det inte är så bra heller med munskölj så vad ska man egentligen tro om den saken ?
Fast nog om detta fick en fråga i eyytt mejl där någon undrade hur man tränar sina djur så det tänkte jag skriva om nu :)
Man kan göra på två sätt, endera går man in i sitt rum klickar på djuret man vill träna och väljer den vita bollen.
Kasta och fånga bollen genom att klicka på den. Det som kan vara krångligt om man gör det i sitt eget rum är att bollen kan studa åt olika håll. Då är det lättare att ta med sig djuret till något annat rum och träna där.
Hur man gör detta ? Det har jag redan skrivit om här men jag påminner er, ovanför er gubbe till vänster på skärmen  finns i pratbubblan finns en meny ,välj djuret där på hundhuvudet och välj sedan att spara.
Nu har ni djuret med er när ni går runt på MSP, gå in i ett chattrum, klicka på djuret igen och välj bollen, märker ni skillnaden ?
Bollen kanske blir mindre men den studsar bara åt ett håll, man får ställa sig närmare fast det funkar garanterat och går mycket, mycket bättre att träna på det här sättet även om man behöver en rejäl dos av tålamod.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0