VARNING

Jag har länge tyckt att både killar& tjejer på MSP delar för mycket information om sig själva.
Om sitt privatliv helt enkelt.Personligen så har jag lärt mig att det nästan aldrig är bra att lägga ut för mycket information utan att man sätter en tydlig gräns på vad som faktiskt är provat och inte. Något som jag verkligen ogillar är alla unga tjejer som lägger ut så kallade modellbilder på sig själva , där de sminkar sig för att se äldre ut och plutar med läpparna. Just sådana bilder leder sällan till någon bra uppmärksamhet utan visar kanske egentligen bara mer hur osäker man är som person.
Dessutom tror jag att de flesta av de dom gör så ångrar sig senare i livet.
Fast för att återgå till MSP.
Man skapar sig en gubbe rätt så lätt (väldigt lätt) för den som kan mycket eller åtminstone hyffsa mycket om datorer. Men det är bara gubben du ser så egentligen kan vem som helst dölja sig där bakom, det kan man aldrig vara riktigt säker på.
Jag har ju valt Connies stil lite efter vad jag själv tycker om och det är kanske ett sätt att försöka göra
figuren åtminstone lite mer personlig och detsamma gäller hur jag tänker när jag inreder hennes rum.
Dessutom så delar jag väldigt mycket information här på bloggen så jag förstår inte hur en del kan anklaga mig för att vara en pedofil då jag ALDRIG skulle komma på tanken att ställa några sådana frågor som gör att det ens finns någon grund för sådana misstankar.
Så jag förstår inte varför man slänger ur sig sådana anklagelser bara sådär utan jag tycker det är väldigt onödigt,elakt och sårande att höra åsikter som att alla vuxna som spelar dataspel skulle vara just pedofiler. Det är rent av kränkande och det tycker jag inte att någon som sköter sig ska behöva stå ut med att bli kallad!
Dessutom så vad har man egentligen med att göra om någon annan väljer att spela ?
Mycket lite säger jag , men man kan aldrig vara nog försiktig. Just på MSP tycker jag det är mer konstigt med vissa av novellerna i forumen . de som innehåller mycket våld& sex bland annat. Jag har mycket svårt att tro att det är barn som sitter och skriver dem även om stavningen ibland är riktigt hemsk , utan jag tror mer att de har gjort så för att det ska se ut som att det är barn som skrivit. Och vad jag fattar ännu mindre är när jag läser kommentarerna och vissa skriver och ber om mer!
Det kan jag tycka är väldigt skumt när sidan har så tydliga regler på vad man får skriva om och inte.
En kille tyckte tex att min blogg inte var speciellt barnvänlig som han sa , ändå var han själv just ett barn och det fakum att jag oftast bara svarar på kommentarer jag får i chattrummen på MSP eller per meddelanden där det är riktigt skrämmande!
Anledningen till att jag valde att ta upp ämnet är att jag läste en kortare artikel i aftonbladet på nätet häromdagen bara http://www.vk.se/649600/sexjakt-stangde-chattforum-for-barn
Det hade lika gärna kunnat hända här i Svergie och på MSP känns det som , så det är med all rätt man ska vara väldigt försiktig på relativit öppna forum och tänk på att aldrig avslöja var ni bor och sådana där saker.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0