Fredagen 13

Dagens datum brukar vara en sådan här dag som de flesta förknippar med otur men jag måste säga att för mig brukar det vara precis tvärtom. Är det någon dag jag brukar ha tur på så är det just Fredag 13 av någon anledning så jag vet inte riktigt om jag ska tro på det där.
Tänkte ta upp några saker som rör MSP igen. Jag tror fortfarande inte på att hackaren finns på svenska versionen av spelet. Varför inte ?
För jag har pratat om henne rätt mkt , inte hört några konstiga ljud och ännu mindre sett till henne.Dessutom så sa någon en sak som stämmer. om man blir hackad har man oftast gett ut på tok för mycket information.För hur skulle hon kunna hacka utan att veta folks X om hon inte jobbar på MSP ?
Det är ju dessutom inte tillåtet enligt reglerna att vare sig hacka eller fuska så varför verkar den stora massan i sådana fall bara prata om henne och inte rapportera på direkten ?
Dessutom så om det vore så allvarligt som ni nu påstår tror jag att admin skulle informera alla om det, inte bara strunta i saken som de gör nu.
Tror mer att det är alla rykten och prat som verkligen skrämmer upp folk faktiskt. Vissa sa ju tex att MSP skulle stängas ner ett visst datum men hände det ?, nej.
Jag gillar INTE när folk håller på och sprider en massa falska rykten på det här sättet.
Dessutom har jag svårt för att fatta varför man blir kallad för knäpp&elak om man säger nej upprepade gånger till att bli vän med någon som inte alls har samma intressen som en själv men som ändå tjatar om att bli vän.

Kommentarer
Postat av: Olivia

Hej! Connie jag har sett dig många gånger på MSP och har alltid beundrat dig:) /Clowie525

Svar: roligt :)
None None

2013-02-25 @ 10:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0