En sak

Jag tycker en sak är besynnerligt med MSP och aningens konstigt om man nu får säga så och det är ett faktum.
Sedan man väl blivit känd och har jobbat sig till framgång är det märkligt många som vill bli vän med en, frågan tycker jag är varför ?
Igår var jag frånvarande och gjorde annat , ändå hade jag 32 förfrågningar idag när jag loggade in för att sköta mina booniesar.
Visst att jag blir smickrad men det är samtidigt lika jobbigt minst när alla jagar en. Man kan ibland känna sig som man vore luft när folk fortsätter att tjata fastän man tydligt sagt nej eller när folk ibland säger taskiga saker åt en och sedan inte verkar ha någon aning om vad de sagt utan fortsätter tjata på en ändå.
Just sådant tror jag inte man kan bli annat än irriterad över. Dessutom om vederbörande sedan går runt och sprider ut saker i chattrummen om hur otrevlig med mera man är, då blir man rätt förbannad. Jag kan ju bara säga att jag aldrig skulle drömma om att säga sakerna som många sagt till mig och jag tycker det är otäckt att många inte inser vad de säger utan verkar tycka att det är helt okej att sitta och kränka andra och göra de uttalanden de gör utan att riktigt förstå vad som menas med orden.
Dessutom kan jag också tycka att det är konstigt om många säger att de tycker om och ser upp till en men att man ändå har svårt att lyssna eller som här på bloggen. Jag vill gärna att ni kommenterar bilderna jag lägger upp men får jag höra något om dem ?, det är väldigt sällan
Var med om en sak på ett annat forum där en tjej totalsågade mina bilder och riktigt skrev hur fula hon tyckte att de var osv. bara för att jag sagt åt henne att jag tyckte hon skulle göra copyrighten på några bilder hon hade lånat av en fotograf lite tydligare så man såg den riktigt.Detta var jag inte ensam om att påpeka ändå så hängde hon ut mig och sa till alla att bråket bara var mitt fel, trots att det långt ifrån var det men de flesta gick på hennes linje efterom hon är rätt"känd" på sidan och jag övervägde att sluta.
Fast det fanns ju guldkorn som höll med mig och de fick mig att stanna kvar trots allt. Så man kan väl säga att jag provat på båda sidor av att vara känd och inte, men jag vet faktiskt inte vilket som är bäst och frågan är ju varför man blir omtalad också.
Jag tror också att liknande problem oftast uppstår för att någon känner att man inte blir hörd &sedd, helt enkelt överkörd på någon sida och så ska det väl ändå inte behöva vara eller?
Vidare tror jag också på att man många gånger skulle må bra av att ta ett större personligt ansvar och inte hela tiden skylla ifrån sig på andra som många gör.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0