Diamant-feber ?, knappast.

Den nya funktionen på MSP har knappast undgått någon vid det här laget. Fast jag ska villigt erkänna nu att jag inte riktigt förstår poängen med den, räckte det inte med att ha VIP ?
Det känns bara onödigt och mer&mer på sidan är på väg att bli en tävling och att bara den som har pengar irl ska räknas.
Detta känns väldigt, väldigt fel med tanke på hur sidan var från början.Alla har faktiskt inte råd att köpa vip heller , eller kanske inte kan önska sig det som vissa så varför då komma på ytterligare en funktion som kräver att man betalar?
Dessutom tycker jag att det är orätt att man ska kunna köpa sig till fame...fame ska man väl tjäna ärligt istället genom att spela spel och göra filmer ?
Nej får jag säga vad jag tycker så gillar jag inte alls det här nya utan gör tummen ner direkt eftersom jag tror det bara kommer att leda till att fler känner sig utanför.
Vilket knappast kan vara tanken med sidan ändå utan jag trodde tanken var att man skulle ha roligt och lärs känna folk ändå känns det som om många bara bryr sig i spelet och inte lyssnar på hur andra tänker och känner.
Läste att man dessutom inte får några diamanter om man köpte VIP innan funktionen kom..hur orättvist känns inte det om man nyligen betalat in också får man stå där utan ?
Som sagt så tycker jag att supporten borde visa planerade ändringar innan och fråga medlemmarna om man verkligen vill ha dem för alla vill ju inte det...då är det ju bara trist om de kör över totalt för alla förändringar är faktiskt inte till det bättre.

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag håller med! Det är fel att tjäna pengar på att lära barn och ungdomar att man är mer värd om man har pengar, och att man då kan fuska sig fram i livet. Tummen ned för diamantfebern på msp!

2012-07-21 @ 19:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0