Oj vilken dag

Nu märks det verkligen att man har gått en massa idag för det har börjat kännas i fötterna, nåja tur i alla fall att man valde träningsskorna men ska man hästtävling är det ett klokt val även om stövlar också hade passat bra i leran som blev när det kom ett plötsligt skyfall på slutet.
Fast man får vara glad att det var uppehåll till på slutet så jag hade hunnit göra bort fotande och lagt ner kameran i väskan , blev ca 400 kort som ska sorteras..fotade ju både hoppning och ponnytrav så det var väl upplagt för att bli mer. Visst hade jag kunnat fota mycket mer också men då hade det blivit mer jobb med redigerandet också och det känns som att det är lättare om man inte fotar för mycket på en gång.
Hellre då att ta lagomt många bilder också får man välja ögonblicken lite mer och det kanske blir inte så många bildserier men man har ju tillräckligt att välja på ändå och lite därtill.
Här är en del av dagens skörd.
 
Det här ekipaget såg ut att vara helt inne nu så här i OS tider.
Sedan vet jag inte varför men jag tycker av någon anlednnig om skimmlar nackdelen är väl just dock att hålla dem rena.
Den här var helt klart snygg att se på och..
Den hoppade dessutom bra.
Helt klart ovanligaste färgen hittade jag på den här ponnytravaren . Ett russ som är skimmel eller ja vilken färg då ?
 
 
 
 
 
 
Den här underbara ponnyn hittade jag i en hage också, den såg ut att vara lite tagen av värmen dock och stod mest och halvsov.
Monsun såg ut att verkligen njuta i hagen så här sista dagen på semestern, imorgon börjar ridskolan igen.
 
 
Sedan blev jag faktiskt rakt stoppad av en kvinna som ville att jag skulle fota hennes fina hund så då skyndade jag mig och tog ett innan hon lastade in honom i bilen

Ville hette han och jodå dobbermans är bra tjusiga hundar, de har så stolt kroppshållning men vilket arbete sedan, nog för att alla raser kräver mer eller mindre dressyr men de med vakt i sig tror jag kräver att man lägger ner lite extra jobb på både lydnad och på att socialisera tidigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0