Varför fråga efter hur mycket Starcoins?

Hejsan på er alla där ute.
Jag hoppas ni tycker om den nya stilen på min blogg :)
Ska jobba mer med grafiken senare idag men det känns vettigt att ha flyttat hit Skogstokans som en kategori.
Blir så tråkigt och lite opersonligt tycker jag om bloggen bara ska handla om en enda sak.
Speciellt kanske sedan man inte alltid har något att skriva om MSP så är det ju bra att kunna varva med lite annat material med. Håller ni inte med på det ?
Dessutom får ni ju se lite av vad jag pysslar med när jag inte sitter vid datorn och helt enkelt lära känna mig lite mer på det viset. 
Jag kan bli lite irriterad när jag ber er att inte ställa vissa frågor här på bloggen då jag har frågerunda och vissa ändå är tvugna att skicka dem. Blir frågorna för personliga svarar jag INTE och sluta be mig lägga in bilder på mig själv, jag har nyss förklarat varför jag inte gör det.
Fast nu var det inte om det här dagens inlägg skulle handla utan jag har en liten fråga:
Varför frågar man efter hur mycket starcoins någon annan har ?
Det jag undrar över är vad man i själva verket har med det att göra ?
Inget skulle jag säga ändå är det många som går runt och gör det av någon anledning som jag inte riktigt förstår.
Är det för att man ska veta vem man ska tigga saker av eller för att veta vem man ska hacka ?(eller kanske be någon annan hacka för den delen)
Jag måste ju få undra eftersom man knappast går fram till någon i verkliga livet och frågar: Hej hur mycket pengar har du i börsen?
Visst det kanske inte är riktigt samma sak men på något sätt tycker jag ändå att det är fel att göra så. Dessutom så blir många som frågar sura när man inte säger det till dem att acceptera ett nej men det är så att alla faktiskt INTE vill eller tycker om att få frågan om hur stora tillngångar man har. Så man ska absolut inte känna sig tvingad att svara om någon frågar.
Hoppas det här inlägget hjälper några av er att våga säga nej mer.

Kommentarer
Postat av: Badbollen (på MSP)

Jag svarade på den frågan första gången jag fick den, och det visade sig sedan att den personen som ställt frågan bara var ute efter presenter. Men jag sa tydligt nej, men för att den skulle sluta tjata var jag tvungen att ge den en auto. Inte lite fräckt tycker jag... Men så de som undrar vill nog bara veta om det är värt att försöka tigga till sig en present eller inte.

2012-04-18 @ 17:33:11
URL: http://msppyssel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0