Sanningen om kortisar

Efter att jag sett hur många fortfarande pratar om att man ska få pengar när man ser på kortfilmer,kf eller också kallade kortisar känner jag att någon måste informera om en sak som är rätt viktig.
Jag är inte inte det minsta snobbig eller otrevlig och det hoppas jag att det här ska visa på med.

Hur kan det komma sig att jag som är i lägre lvl än Tim har tjänat mer starcoins än han som har en massa kortisar.Jo svaret är mycket enkelt och utan att krångla till det för mycket så har jag samlat sc genom att besvara frågor i chattrummen,jagat pengasäckar och fångat stjärnor. Det är faktiskt sant, det är allt jag gör och nu ljuger jag inte. Den enda som tjänar på kortisar är faktiskt den som har dem eftersom man får fame för var och en som röstar på ens filmer.
Vet att jag skrivit om det här förut men det tålas att upprepas igen med.Om ni kollar på högpoängare-Intjänat så ändras inte era tillgångar där bara för att ni ser film utan de står faktiskt kvar på samma även om börsen visar på något annat. Jag vet det tog ett tag innan jag upptäckte det här med. Dessutom så har jag sparat, kanske inte köpt saker av varje nytt tema utan koncenterat mig på de teman som jag verkligen gillar samt att jag nästan alltid samlar igen efter att jag matat djuren. På det viset går jag mer + än att gå back.
Hoppas att det här hjälper någon att få klarhet i hur man bär sig åt för att tjäna sc mer än att man gör av med dem.

Kommentarer
Postat av: Galadriella

Hej :)

Tänkte dela med mig av mina erfarenheter.

Jag har aldrig gillat kortfilmer, efter 3:e filmen är man så uttråkad och laggar så mkt att man måste starta om spelet. Men många av mina vänner efterfrågade kf så en kväll när jag inte hade ngt att göra spelade jag in kf, 40 st blev det. Jag älskar att göra filmer på MSP men efter dom tappade jag totalt inspiration att göra ens en riktig film. Visst fick jag fame men det var inte värt det. Jag håller med dig...frågor, pengapåsar och stjärnor är ett mkt bättre alternativ.

/ Galadriella

2012-04-18 @ 02:17:28
Postat av: KORTFILMER:)-;)

Heei!



Jag tycker du har rätt! Jag har 66 kf men jag hade inget att göra så då gjorde jag kf men jag kom på ett sätt att känna mycke snabbare pengar klappa gjur jag klappar även dina igår hade jag typ 300 något sen fick jag upp till något med 1.300 så jag tycker du har helt rätt att man inte tjännar på kf(Kortfilmer, Kortisar) Nu ska jag fortsätta klappa djur!

2012-04-21 @ 07:42:19
URL: http://www.jessiepessie.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0