Funderar på om

Funder starkt på om jag ska fortsätta alls på MSP nu sedan jag fått fler elaka kommentarer kring min ålder.
Tycker inte om när folk ifrågasätter varför jag spelar och jag är långt ifrån kaxig av mig om ni nu alls vill veta och bryr er. Jag orkar inte mer mer elakheter helt enkelt :/ jag är ledsen för att det har gått så här långt men jag känner inte alls samma glädje till att hålla på med sidan som jag gjort tidigare just på grund av det här :/
Mind your own buisness och jag får väl vara på sidan om jag vill och tycker det är kul att spela för det finns ingen åldersgräns faktiskt och då har jag lustläst villkor och sådant.
Dessutom är det många i åldern från 20 och upp som spelar andra datorspel tex World of Warcraft mfl. så vad är eg problemet ?
Nej jag blir bara arg när jag tänker på hur mycket tid jag har lagt ner på sidan också ska jag behöva bli bemött av sådana här skitkommentarer från folk som inte ens känner mig :/ utan bara är ute efter att såra och kasta skit på andra, det har jag verkligen fått nog av så ni vet.
Det är inte alls kul..jag kommer i alla fall logga in och sköta mina boonies i forsättningen med men jag måste som sagt ta mig en ordentlig funderare efter att ha läst några av de senaste kommentarerna här på bloggen.
För det är väldigt låg av er när ni kommer med vissa ankalgelser och rentav grova personangrepp mot mig.
Det kan jag inte se mellan fingrarna med rikigt.
Dessutom så ligger det här också till grund att jag inte känner samma motivation till att göra filmer länge,de flesta pratar ändå bara om att se vill se kortisar.
Får se som sagt vad som händer om det vänder men vi ses..i alla fall tills vidare.
Dessutom måste jag ju göra Veckans Boonie :P snart har ju alla varit så då kmomer ni att kunna få nominera era egna boonies hit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0