Besviken

Fick inte en fråga igår på frågerundan jag hade trots att jag gav er chansen att faktiskt ställa era
frågor om MSP eller om Connie till mig.Eller jo jag fick en fråga men den var av den graden att den inte hade något medmoviestarplanet.se att göra utan tillhörde den kategorin av frågor som jag hade sagt att jag INTE ville ha.Är det så svårt att respektera var min gräns mellan den offentliga Connie och den mer privata jag ?
Det borde i alla fall inte vara det utan det är en sak som jag tycker borde vara rätt självklar att förstå.
Man ska faktiskt inte dela ALL information om sig själv via nätet för det kan gå riktigt illa :/ vill berätta för er om en sak som hände mig för några år sedan när jag var hemma hos mina föräldrar.En kväll ringer en tjej och hävdar att jag har en bok att lämna på skolbibloteket, en bok som jag sedan länge lämnat in eftersom det här var en bra tid sedan jag gått ur gymnasiet.
Fräser av henne och säger att jag redan lämnat den , några kvällar snare ringer hon igen och jag hör på hennes
röst att hon är klart påverkad, hon försöker säga att hon gått samma klass som mig i skolan förut m.m men jag kan inte placera hennes röst ens. Ändå så fortsätter hon att envisas med att vi nästan varit bästisar med mera och att hon vill komma och hälsa på men eftersom jag knappt haft kompisar i skolan tycker vi det här är skumt. Till sist slutar det hela med att pappa får ta luren och säga åt henne på skarpen.
Tyvärr hade de ingen nummerpresentatör så vi kunde kolla upp vem hon egentligen var men ja som ni förstår var detta ändå tillräckligt obehagligt.
Så nej det är allra bäst att man är försiktig och inte ger ut för mycket information helt enkelt.
Visst kunde det ha hänt något mycket värre med , men jag är glad att det inte gjorde det för det var nog obehagligt, tänk er själva att en människa ringer och säger att ni känt den fast ni inte har den blekaste aning om vem det är.
Berättar det här därför att jag sett hur många delar på tok för mycket information om sig själva på MSP och inte minst på nätet så jag ber er att tänka efter före när någon börjar ställa för privata frågor.
Jag svarar aldrig på dem om jag inte träffat och känner personen irl för man vet aldrig vem någon utger sig för att vara.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0