Bara för att man är STOR

Behöver det tydligen inte betyda att man är snäll, det var en erfarenhet jag gjorde sedan jag pratade med en kille i level 17. Han trodde han visste bäst också för han sa att jag borde byta kläder om jag var i level 13.
Eftersom han tydligen tyckte att de kläder jag har på mig nu var så fula och hemska. Dessutom så nöjde han sig inte med att skriva det en gång utan kopierade helt sonika meningen för att riktigt försöka göra illa och såra.
Man har väl helt enkelt de kläder man tycker om? och det är ju bara ett spel så man behöver väl inte uttrycka sig sådär, man spelar ju för att ha kul inte för att göra någon annan ledsen.Så gör man ju inte i verkliga livet heller eller går man fram till någon man ser på stan och säger gud vilka fula kläder du har.
När jag hittar på olika stilar till Connie så utgår jag oftast från min egen personliga klädstil. Inte för att jag har på mig exakt samma kläder men nästan.Åminstonte på sommaren så är hon och jag väldigt  snarlika varandra och en utmärkande sak för båda är de blåa conversen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0