Veckans Boonie

Nu så har det äntligen blivit dags att utse Veckans Boonie. Det är faktiskt också premiär här på nya bloggen så jag tänkte att jag skulle göra något annorlunda för att piffa upp stämningen lite kring det.
Nog för att det gamla var spännande men nu blir det ju lite roligt för er att se vad jag har hittat på med.Hur som helst nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre med mitt prat utan Veckans Boonie är Feivill




Feivill eller Fejan som han för det mesta kallas kom till huset en mörk höstkväll. Plötsligt så satt han bara där på bron, ensam i regnet och ville komma in i värmen.  Ingen vettig människa kan neka en blöt liten boonie husrum , så han fick helt enkelt stanna och han har sedan dess blivit kvar.Han är lite mer blyg än de andra fast han sitter gärna uppkrupen i ens knä och myser i soffan framför brasan. Hör han dessutom att du prasslar med en M&m påse ja då kommer han farandes eftersom han gärna vill smaka. Hans största intresse förutom att mysa är att spela piano och rätt som det är kan du höra ett klinkande ljud när han hoppar runt på klaviaturet.

/XoXo Connie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0