Snabbmatsträsket

Måste få säga att jag i tyvärr nte är så väldigt förvånad över Aftonbladets avslöjande repotage som kommer från föredetta anställda Burger King.  Fast att det var riktigt så illa, det trodde man ju kanske inte men de flesta ställen som serverar snabbmat  verkar ju dras med allehanda problem.
Nu äter jag själv inte ute så ofta , att jag kanske ska kunna uttala mig om  den saken men det finns ju fler än en artiklel som pekar åt samma håll .Senaste gången som jag åt hamburgare ute var  i somras faktiskt på just BK och tyvärr så måste jag nog säga att det var första gången som jag har blivit besviken när jag har ätit där.
Annars brukar resutrangen här i stan ha varit bra  tidigare men  just den här gången så blev det först fel på beställningen, trots att vi tydligt visade på kupongerna i reklambladet vad vi skulle ha. Ingen som stod ute  och servade  i disken verkade heller veta någoting utan läget var väldigt förvirrat också bland personalen.
Vi satte oss ändå ner  till bords  för att vänta på vår mat som dröjde, när vårat nummer till sist kom upp  borta på skärmen och vi kunde hämta våra hamburgare så var de inte ens  längre varma som de brukar utan mer halvljumma, ni vet som om de hade legat i ett värrmeskåp en längre tid
Dessutom så var det först nu, sedan vi hade fått våran mat och börjat äta som de rättade till det där första felet genom att komma ut med den hamburgare som vi redan från början skulle ha haft extra.
Så nej , efter den upplevelsen av stället så är det nog tyvärr inte det första stället som jag kommer att välja om jag känner mig sugen på att äta hamburgare igen.
Fast egentligen så kanske det inte spelar någon rolll, då vi ju har både MAX och Sibylla i staden förutom Burger King sedan ryktas ju MacDonalds vara på gång tillbaka hit också men där är jag mer tveksam, för hur många snabbmatställen får det egenligen plats i en liten stad som ligger vid den norrländska kusten ? Det är en fråga som jag känner att jag verkligen undrar över då många större livsmedelsbutiker numera har fik som serverar lite blandat med. Det kan ju omöjligtvis vara på det viseet att det går runt och  verkligen bär sig för var och en av alla dessa olika aktörer som finns på marknaden men är det kanske därför som pizzerior och andra mindre  syltor poppar upp som svampar , för att finnas ett kort tag innan de försvinner precis lika fort som när de först etablerade sig ? Undra över  den saken kan man ju alltid göra men kanske  att det ligger någoting i det ändå, men till sist så måste ju ändå marknaden på något vis bli mättad om ni nu förstår vad jag menar ?
Fast som sagt så tänker jag mig nog lite mer för innan jag planerar att besöka Burger king nästa gång. Är ju kanske även fortfarande  lite förgrymmad på dem för att de tog bort mitt favoritmeal som de hade från sin meny och ersatte det med mer kryddstarka alternativ som inte alls faller mig  in lika mycket i smaken även om deras buffalo chicken vings är goda. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0