Ja säg dessa simmar, ibland blir man inte klok på dem

Idag så har det dykt upp ett nytt I-landsproblem på kartan.
Jag vet inte  heller varför de flesta av dem verkar ha en tendens att kunna vara vara kopplade till  just Sims 4. Nej en del saker övergår helt enkelt tydligen mitt förstånd. För trots att jag utgår från vissa egenskaper när jag skapar mina karaktärer som jag väljer att flytta in i spelet så har de verkligen sina egna viljor. Det blev väldigt tydligt igår.
För nu så  stod jag där igen och hade precis hunnit med att bygga upp ett så fint hus åt Klara  i Newcrest som hon och hennes katt Bailey kunde bo i tillsammans men tji fick jag när hon träffade en av de andra invånarna som kom på besök och blev såklart blixförälskad  i honom, eller om det egentligen bara var ytan hon föll för?
Lite konstigt dock hur de kunde dyka upp så snabbt när hon inte ens hade hunnit få några grannar.
Nåja insåg ganska snart att huset inte alls skulle passa dem framöver, så jag gav dem för ovanlighetens skull ett litet bidrag så att de kunde flytta till ett visst hus i ett annat kvarter som jag kände passade dem bättre. Ja Klara hon kan ju bo var som helst med sitt jobb inom de sociala medierna men hennes make , ja han blev nog mer glad över flytten till Sulani eftersom han för tillfället jobbar som livräddare 
De fick flytta in i mitt fina containerhus som stått tomt, eftersom jag inte känt mig säker på vem som skulle bo i det.
Som ni kanske märker på skärmdumparna så fick jag lov till att bygga om det lite så att det skulle passa dem bättre men jag ville ju inte ändra för mycket på planlösningen heller den här gången. Nej utan jag ville försöka behålla själva exteriören som jag blivit så nöjd med. Allting såg så bra ut och vad tror händer då jag lämnar datorn för en liten stund och glömmer att sätta spelet på paus ?
Nej det kraschar visserligen inte men helt klart så måste Klara och x måste ha bråkat med varandra för  den ena relationsmätaren har plötsligt gått ner till hälften, men de är fortfarande kära i varandra.
Hur går det ens till ? Nej jag vet simmar kan helt enkelt vara så märkliga att försöka förstå sig på, åtminstone i vissa lägen så är de det. 
Försökte sedan med att  få dem till att börja med att lappa ihop vänskapen men jag vet inte om det fungerade, för när jag till sist kände att klockan var för mycket och att det  hade blivit dags för mig att stänga ner datorn så verkade stämningen där i huset fortfarande vara frostig. Inte blev situationen heller bättre när Klara först gick omkring och troddde på att de väntade tillökning och det visade sig att det inte alls blev så 
 
 
Medan maken hennes inte alls verkade bry sig lika mycket , så nu vet jag inte om de ska få skilja sig och flytta isär ?Det kanske vore bättre för dm men ska någon av dem i sådana fall bo kvar i huset och var ska hon ta vägen någonstans med Bailey ?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0