Hejsan svejsan!

Idag så var det väldigt vitt utepå marken när man gläntade upp  den ena persinnen sedan man hade lyckats med att ta sig upp ur sängen och det virvlade för en stund fortfarande runt snöflingor i luften.
Så jag tror visst att det går visst mot vinter, men det går inte fort inte och den här snön lär visst också försvinna då det ska bli plusgrader senare i veckan oich börja regna.
Det är så typiskt när man vill ha snö! Annars så tycker jag nog den största delen av snacket som kommer fram i media handlar om hur jobbig vintern är med all snöskottning osv. men då tycker jag man ska komma ihåg att det här även är årstiden då naturen går in i sin vila.
Dessutom så tycker jag faktiskt att vi nog egentligen ska vara väldigt glada som har våra fyra årstider, kolla bara hur det brinner just nu down under i Austrailen. där folk tvingas evakuera från sina hem Nej det är med säkerhet inte alls roligt att bo på ett sådant ställe heller, vi fick ju en liten försmak av det om ni minns den där sommaren för ett par år sedan när det blev sådär läskigt varmt här.
Det var inte lätt och då tänker jag ju inte bara på de där riskgrupperna som det pratades om, utan jag tror att de flesta tyckte att det blev jobbigt till sist.
Så nej , att hela tiden ha värme är inte heller bra då det kan leda till torka och en massa andra problem fast det borde vi ju redan vara medvetna om.
Som vanligt hade jag inte alls tänkt göra en fullt så här lång utläggning om vädret och klimatet men det är ändå  lätt hänt att det blir så eftersom det är någoting som engagerar väldigt många men nu ska jag skriva om någoting annat istället.
Jag hade egentligen tänkt vänta med att köpa Studentliv till Sims 4 då jagf tyckte att priset var ltie för högt, ffast samtidigt så var jag ju sugen med att få komma igång och börja spela det så det blev ändå så att jag tog och klickade hem det via Origin. Sedan  när allting väl vart klart och jag hade installerat det så kunde jag inte starta upp det, utan datorn sa att den behövde hämta ner den här nya versionen som EA tydligen har kommit på, ja jag håller såklart på att dilla om Legacy som tydligen kommer att behöva användas för alla nya expansioner i framtiden om man kör spelet från en lite äldre dator. När klassas föresten en dator egentligen sedan som gammal ?
Hur som helst så fick jag till sist igång det , men det visade sig ju även att man behövde byta från den tidigare  32-bitars versionen till 64-bitar. Fast det stod såklart ingenstans på de oficiella sidorna utan där handlade allt om Legacy så jag började att bli orolig, men tyckte att det vore konstigt om det inte skulle gå att få igång det på päronens dator. Till sist så hittade jag i alla fall förklaringen til det via en Facebook.grupp och jag kunde få igång spelet men hann aldrig med att börja prova det riktigt eftersom klockan sprang iväg.
Så jag fick helt enkelt vänta med att prova det till att jag kom tillbaka hem igen och då , när jag startade upp Origin så tog maskinen ner Leagacy på en gång utan att jag ens hade behövt godkänna installationen först.  Nåja, spelet startade i alla fall utan krångel och jag skapade en ny Sim som jag skickade iväg på en termins konstvetenskap till Universitetet. På det stora hela så gillar jag nog EP:et men det fanns en sak  i det som jag inte riktigt förstod mig på, hur äter de egentligen för jag såg inte att de hade något kök i studentboendet ändå så kom det fram olika tallrikar med mat med jämna mellanrum om man inte blev uthungrad och  fick lov att ringa efter pizzabudet.
Är det här en form av  bugg eller bara något som de inte har tänkt på ?
Fast det gick ju i alla fall igång, så idag ska jag fortsätta spela med Noreen som hon heter och ni kommer kanske att få träffa henne här då hon har fått lite mer ordning på sitt lilla söta renoveringsobjekt som hon j u gick och köpte innan hon åkte till skolan. Tänkte försöka behålla stilen, men ändå på samma gång  även tillföra något nytt också behöver hon bygga ut det lite men jag tror att det kommer att bli fint i slutänden.
 lilla 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0