Äntligen!

Jag kan säga som så  att äntligen så har jag hittat ett tangentbord som jag tycker om, fast då har jag ju letat runt ett bra tag innan jag tillslut fann den här modellen på Claes Ohlsson och bestämde mig för att slå till trots priset som kanske låg på den övre halvan av kartan men det är väl så det har blivit om man ska ha tag på bra saker. Dessutom så gillar jag inte utplaceringen av tangenter riktigt på de här vanliga standardborden som finns , den känns verkligen så ologisk i alla fall när man som jag  kanske sitter och spelar en del &behöver använda sig av en del av de där små genvägarna som finns.
Fast jag vägrar ju på samma gång att köra med något trådlöst alternativ, tro mig jag har testat och det slutade bara med att jag blev frusterad varje gång batterierna tog slut och man var tvungen att byts dem. Nej det ska vara med USB-koppling på sakerna för min del!
Hur som helst efter mycket letande så hittade jag alltså mitt nuvarande tangentbord som jag verkligen är nöjd med..
Måhända så använder jag ju kanske inte den extrafunktionen med lyset på knapparna så ofta, men visst händer det att jag slår på det om jag råkar sitta vid datorn sent på kvällen eller som idag då det är igengrått ute och jag inte vill ha lyset i taket tänkt hela dagen så jag ångrar inte mitt val att införskaffa det, inte det minsta.
Sedan ska det visst även vara spillsäkert men den biten tänkte jag faktiskt  inte testa för det har väl såklart hänt att man har råkat välta ut en liten flaska eller ett halvt glas av läskeblask på sakerna man haft tidigare och det har inte slutat så bra för elektroniken kan jag säga. Så den läxan har jag i allla fall lärt mig, sedan så är det av någon anledning mycket svårare att sluta upp med att sitta och äta vid datorn. Även fast jag vet att jag verkligen inte borde göra det eftersom det blir en massa smulor överallt så händer det fortfarande attj ag gör det, speciellt om jag är mitt uppe i något spel eller sitter och skriver på en historia. Så vissa vanor är helt klart svårare att brya än andra, men jag försöker såkalrt  med att bättra mig även när det gäller detta , speciellt då jag vet att det inte är så bra heller att peta upp tangenterna när man ska till att rengöra bordet.
Fast det kan ju även vara svårt att helt undvika att smuloroch annat skräp åker ner och samlas under tangenterna, speciellt då man använder databordet även som skrivbord eftersom belysningen råkar vara  bäst just där men jag ser ju såklart över tangentbordet med jämna mellanrum.
 
Man får helt enkelt sätta sig och pillra lite med tops och en lite kraftigare nål för att få loss skräp som har fastnat. Det här får väl bli mitt lilla I-landsproblem att komma med idag. Nej nu så ska jag äta lunch och sedan tänkte jag starta upp Sims 4 och spela lite så ni får veta vad som händer där igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0