God morgon på er!

Hejsan alla ni som kanske nyss har vaknat och klickat er in hit till min lilla blogg och ja hej även till alla er andra för den delen. En del av er kanske brukar kolla in här mer regelbundet medan andra av er bara råkat trycka på fel knapp men oavsett anledning till varför ni kollat in, så hej helt enkelt. Jag hoppas att ni ska hitta någoting som ni tycker är intressant att läsa om eller så kanske ni bara är lite nyfikna och vill kolla på en del av mina fina foton som jag tar/har tagit.
Nåja det här lilla stycket får alltså kanske räcka som inledning för den här gången!
Tittatde ut genom fönstret, bort mot björken och såg hur någoting fladdrade till så jag gick dit med kameran och bestämde mig för att stanna kvar en stund. Rätt vad det var så satt han som vanligt där på en gren utanför holken och sjöng så vackert, den svart/vita flugsnapparen. som faktiskt såg ut som att den kollade in mig med!
Jag vet ju såklart inte om det är samma individ som återkommer, men jag tror nog att det är så för det här är väl tredje året nu som vi har dem där borta. Fast jag har inte sett till några mesar i närheten, men det är väl klart illbattingen jagar väl bort dem allihop! 
Det är ju bara synd att de ska ha ett sådant beteende  som art med flera honor i olika holkar, men den är nog ändå fortfarande en av mina personliga favoritfåglar.Egentligen är det kanske inte så konstigt att den har blivit det genom åren då jag tycker om så mycket annat som är svart/vitt också som späckhuggare,bordercolle, tinkrar , pilgrimsfalken , bandade hamstrar, osv.
Ja ni kanske börjar ana någoting här...svart/vitt är helt enkelt ruskigt snyggt ibland.
Tätortsbebyggelse., jag verkligen om kommunen skulle godkänna en sådan här detaljplan ? Nej jag är faktiskt lite tveksam till det, för om flugnsapparen hyr in sig i den ena så kommer garanterat inga andra i närheten ens av den andra lägenheten/holken!
En fjäril gör ingen sommar finns det ett  välänt uttryck kring, men tänk vad glad man blir när man väl får syn på en av dem. Speciellt ett sådant här år när det kanske har varit lite flygfän i luften rent generellt än så länge! men det lönar sig att kolla runt blommande syrener!  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0