Lösningen!

Hallojsan på er alla ni små läsare som ramlat eller klickat er in hit för att se efter om det har blivit några nya rader. På sistone så har jag ju spelat en hel del Sims 4 som ni säkert har märkt av också här på bloggen. Fast jag måste ändå få skriva av mig lite till om alla dessa buggar i spelet som har en förmåga att dyka upp när man som minst vill det, jag avskyr dem! Senast igår la spisen av hos Hailey och Björn så de kunde inte laga mat, bara göra snabbmåltider. Provade verkligen med allt men det gick inte att reparera eller rensa filerna, inget hjälpte. Så till sist flyttade jag över dem till ett annat hus och då fungerade det plötsligt igen.Så det blev till att bygga upp deras gamla hus igen på en annan tomt ett annat kvarter men nu hoppas jag att det ska fungera. Det blir dock en massa merjobb för mig idag då jag måste börja göra om all inredning och så åt dem men alla möbler fanns åtminstone kvar i familjens hushållskatalog. Man blir dock väldigt fundersam över varför det verkar vara så här mycket problem med spelet och jag et inte om någon annan lagt märke till att det kraschar väldigt ofta när man ska avsluta med.Åtminstone om man väljer Spara och avsluta, tar man något av de andra alternativen så fungerar det mer som vanligt. Så nu undrar jag om det är så att det är någon ny uppdatering som orsakar de här problemen ?
Nej konstigt är vad det är, men det är ju tur att jag inte tappade hushållet helt enkelt utan att det trots allt krångel gick bra. Fast jag kanske inte ska våga tro för mycket heller när jag ska starta upp det igen idag men jag kan alltid hålla tummarna så jag kan börja fixa till gården igen.
Nåja det var Sims 4 det nu till helt ndra ämnen. Har börjar följa med på "Det Stora Hoppet" i TV3 och jag förstår inte varför de måste försöka skapa underhållning av allt? För det skulle inte skada om man drog ner på tempot och såg till att alla hästpapporna kändes ig bekväma i sadeln först innan man börjar tävla.Dwt måste väl experterna ändå inse med all sin erfarenhet ändå..att de ens ställer upp i en sådan roll har jag svårt för att förstå, men det knske bara är jag det. Sedan vill jag ge alla mina creds till pappan som fick en för pigg häst och som ramlade av men vågade sätta sig i sadeln igen.Dock måste jag säga att hans dotter verkade hemskt osympatisk men jag hoppas att han inte har blivit hästrädd av äventyret! Fast det var ändå lite synd för hans skull att de åkte ut, men de kanske borde ha blvit tilldeleade en annan häst redan från början för det såg ju ut som den där hade lite väl mycket energi att kunna hantera om man är ovan.Jag tror faktiskt inte ens att jag skulle ha velat prova rida på den, ändå så har jag suttit på några hästryggar i mina dagar för den verkade ju bli lite väl pigg i mösssan vid högre farter &varför ska man haså bråttom in på hoppningen när det viktigaste väl ändå måste vara att de kan kontrollera hästen först ? Då kanske de borde nöta dressyr lite längre först innan man börjar skutta runt men det ska ju var underhållning så då kanske man inte kan göra allting på rätt sätt heler men tyvärr tycker jag att det skapar fel bild av sporten.För även om du ska hoppa eller rida fälttävlan så krävs det ju att du nöter dressyr med för att få en så lydig häst som möjligt och då tyckte jag man tappade bort den biten. Sedan behöver man kanske inte alltid traggla dressyrövningar på en bna i flera timmar heller utan mycket kan mn faktiskt träna in i vardagen på uteritterna.De där finsjusteringarna på bana kan man alltid göra sedan om man nu vill tävla men det bästa är att det finns en nivå för alla.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0