Hejsan på er!

Hejsan, hallå på er alla ni läsare där ute som kollar in just hit på min lilla blogg idag för att se efter vad jag har för mig mer än att försöka få på sig något annat än pyjamasen såklart ;)
Ibland är nog alla lite segstartade på morgonkvisten så också jag numera eftersom Theodor i regel inte vaknar förän senare vid lunchtid eller ibland kommer han inte ut förän på eftermiddagen. Så han är kanske mer en typisk hamster i det avseendet än vad någon av de andra var men de har ju sina personligheter och alla är de så väldigt olika. Mig gör det kanske inget heller eftersom jag ändå är mer av en kvällsmänniska men visst känns det lite ovant med att inte ha någon som gnager på galrret och väcker en vid sextiden utan man får sova ut i lugn och ro. Sedan får han ju gå ut en ordentlig sväng på kvällen istället som igår blev en hel timme då jag fick för mig att ställa äggklockan och hålla koll på hur länge han var nöjd i hallen. Det tog en halvtimme så kom han klättrandes över brädan och han fick sig 30 minuter på samma sida som sängen med. Sedan då jag skulle se på TV så var han verkligen tillfreds med livet och låg o jäste på toaletten/sandbadet. Ett beteende som gör mig lite nervös men jag tror att han söker upp sanden eftersom den är sval och skön. Så alla är de verkligen sina egna personligheter och Theo verkar än så länge vara en liten STOR liten grabb med sina egna åsikter om saker som tycker att han kommit till ett jättebara ställe :)
Han är väldigt nyfiken av sig samtidigt som han är lite blyg och gärna springer iväg när man ska fånga in honom, då drar han helst in under sängen eller lavoaren i hallen men sedan kommer han fram efter ett tag och sniffar o låtsas som om ingenting hade hänt.
Framför allt så ska han sniffa överallt på saker som jag rengjort men som varit till de ndra guldkornen jag hade så jag vet inte om det är så att dofterna sitter kvar ändå
Se så liten och totalt oskyldig man kan se ut att vara
Tjoho matte har uppfunnit ett nytt hamstergym, eller ?
Här kunde man visst ta sig upp
Bor det någon annan här eller är det bara en utmärkt rastplats ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0