Hejsan hoppsan!

Hejsan på er alla ni läsare som har hittat hit i vintermörkret så här på luciamorgon.Fast nu börjar det ju att ljusna och solen tittar fram allt mer medan det är sådär härligt kallt i luften. Snön lyser vit på taken och det ser ut att bli en alldeles underbar vinterdag så här långt. Min dag började dock såklart med mys i soffan framför TVn men jag måste säga att hag har lite svårt för årets julkalender på TV. Vet inte om det är för att jag har svårt för just SCIFI, kanske men i vissa avsnitt är det inte mycket till dialog heller och då hjälper dwt inte att både Rikard Wolff( må han ila i frid) och underbara Ev Rydberg är med.Storyn blir lite för tunn, men det kanske vägs upp av att radiokalendern i sin tur är fenomenal. Efter frukost fick mitt lilla vilddjur komma upp en tund, ja han har blivit snudd på ett rovdjur sedan han fick smak på kycklingen. Tror jag får hålla mig till två dagar i veckan så att han inte får både vingar och ståltänder& rymmer ur buren men jag har ju kvar hänglåsen på sidoluckan fast han tittar ju begärligt upp i taket och försöker använda hjulet till att klättra upp men det funkar ju inte så bra som tur är utan han kanar hela tiden ner igen och ser alltid lika snopen ut efter varje gång.

Så här går det då jag försöker ta en fin julbild med honom, nej vadå svårflörtad ?Det är mycket roligare att klättra omkring på sakerna än att posera, det är alltså inte riktigt vad Theodor är bra på att göra helt klart, nej klättra på tomtar och förstöra julfesten genom att välta granar är mycket roligare.
Efter lekstunden med guldkornet klädde jag på mig och tog mig en promenad ut. Hade först bara tänkt gå en liten vända men det blev två eftersom jag hörde ett välbekant svirr i luften när jag var på hemväg första turen.Så jag blev förstås tvungen att gå hem och hämta kameran och göra ett försök att få dem på bild även i år. Jag kvitttrar förstås om sidensvansarna som är rätt så orädda här inne i stan,Hade nog gått ännu bättre med mitt andra objektiv men jag ville inte vara ute för länge så då blev det helt enkelt vad det blev.
 
Sedan ville jag passa på att försöka fånga det där första fina, rosa ljuset ner över fjärden men det gick sådär när jag bara hade mitt lilla zoomobjektiv på men jag ville inte vara ute för länge heller, eftersom kylan inte är bra för kamerans batteri men några bilder blev det ju i alla fall.
.
Tycker det är en rätt fin utsikt jag för att vara mitt i centrum och när ljuset faller sådär ner mot fjärden...ja då är jag väldigt glad att jag får bo just här mitt i Höga Kusten.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0