Hejsan på er!

Hejsan svejsan på er igen, alla ni glada bloggläsare som har klickat er in just hit till min lilla vrå idag. Eftersom det är lite grådaskigt väder tänker jag nog parkera mig själv endera vid datorn eller TVn för att kolla om de visar något bra. Eller om jag ska försöka skriva lite , har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska hitta på faktiskt något blir det , den saken vet jag åtminstone med säkerhet. Har ju ett par historier på gång igen men jag försöker att begränsa tiden till att skriva på dem litegrann och vänta tills jag har inpsiration. För det är inte så roligt att kasta bort en massa papper.En del tycker att jag borde skriva dirket på datorn men jag känner att jag måste ha berättelerna på papper först innan jag kan börja renskriva. Alla tänker ju olika och har sina processer kring skrivandet men det här sättet fungerar alltså bäst för ig, så mycket behändligare att bara kunna sätta sig med ett block eller blad när man får inspiration utan att man är tvungen att vänta på en maskin som ska startas
upp! Så har jag alltid gjort och då väljer jag att fortsätta på det spåret.Visst har det hänt att jag börjat jobba direkt digital någon gång men det är mycket svårare då att man kommer av sig och tappar tråden.
 
Idag tror jag att Theodor inte vill bli störd eftersom han stängt igen fönstret helt, men han har redan hunnit vara ute en liten stuns i hallen för när jag vaknade klättrade han rakt på gallret&pratade ivrigt för att han ville komma upp och ut men på förmiddagen är han alltså nöjd med en liten upptäcksfärd på 5-10 minuter., det är tydligen lagom för att han ska hinna sniffa in hela hallen. Sedan när han får gå tillbaka till buren putsar han sig, går på toan,dricker lite och samlar mat innan han går in i huset och knyter sig igen.
Systrarna Lindahl har jsut flyttat in i kvarteret, fr vänster står Charlie,Emma i mitten och till höger Nancy.
Deras ena granne verkar vara lite blek om nosen
Ohlala , Charlie då hon just träffat sin Håkan på den Tjutande Laman, knepigt nog så är hans ena egenskap att vara elak men hitills så har hon inte alls märkt av det eller blir han kanske bara lite mer arg än vanligt om man försöker göra honom på dåligt humör ?
Dart är ett roligt spel, det tycker simmarna också och Charlie är rätt så duktig.
Alttså ibland verkar en del av de övriga bargästerna lite väl genomskinliga
Huset är under uppbyggnad och för tillfället så bor Emma och Nancy kvar sedan Charlie flyttat ihop med Håkan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0