Morsning!

God morgon på er alla ni läsare som kanske bara råkat klicka er in hit för allra första gången eller ja såklart hej till alla er som nu brukar kolla in vad jag skriver. En del av er kanske just klivit upp ur sängen medans andra nog har hunnit vara igång ett tag. Jag till hör nog mer den där andra sorten numera för även om jag egentligen är mer av en kvällsmänniska så har jag ju de små liven som vill ha sin uppmärksamhet en stund på förmiddagen innan de går och lägger sig. Ja två tredjedelar av dem är nöjda bara de får gå ut lite och sträcka på benen, sedan kan de gå in i sina hus och somna om men den där sista delen. Ja jag talar såklart om Timon han kan vara vaken till halv elva ibland och verkar tycka att sömn är någonting överskattat. Eller så är det bara så att han är mer social av sig än de där två andra äventyrarna. Hur som helst så har jag ju inget emot hans nya vana heller för då får jag ju träffa honom lite mer också får han ju min odelade uppmärksamhet vilket jag tror att han stortrivs med. För han vet att om han vaknar en andra gång på morgonen sedan småttingarna har gått och lagt sig, ja då kan han få komma ut och gå löst. Ibland ställer jag ut små nya saker för dem att upptäcka fast i stort sett har de sina fasta vägar som de brukar vandra på när de väl är ute. Ja Timon har faktiskt sin karta tror jag som han går efter, det är ju därför jag kallar honom för Columbus.
Man kan hitta synnerligen intressanta saker att snusa på ibland då man är ute. Här har det blivit dubbelsyn för matte med Timon&Timon i hallen.
Fråga inte matte vilken del av lägenheten som Ariel inte har upptäckt änn..jo det Inns två ställen de inte får vara på och det är badrummet och klädkammaren annars så har hon nog scannat in hela i sin databank . För maken till nyfiken hamster har matte aldrig varit med om den saken är säker!
Stuart Little är den av mina tre guldkorn som alltid har vairt lite mer försiktig och mer osöker än de andra men ändå märker jag att han börjat tuffa på sig den senaste tiden och gör längre utflykter då han tagit sig över brädan. Fast samtidigt om han får syn på något nytt som han tycker är läskigt ja då flyger han rakt upp på alla fyra, springer in under lavoaren som jag har ståendes i hallen och vägrar komma fram eller så ska han bara upp i handen på en. Så lite blyg är han allt fortfarande mattes lilla gladiator :) men man märker ju tydligt hur olika personligheter var och en av dem verkligen har.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0