Hejsan!

Hejsan svejsan på er alla ni läsare där ute som ramlar in hit av en eller annan ibland kanske lite oklar och diffus anledning. Hoppas att de flesta av er hittar något som ni gillar med allt innehåll. Några tycker kanske om att läsa mina bitvis ibland för långa inlägg och en del andra kanske bara är här för att kolla på bilder . Hej till er alla oavsett varför i alla fall. De senaste dagarna har ju alltså varit lite upp och ner på grund av Stuarts tråkiga frånfälle men nu känns det idag som det börjar lägga sig lite fast det är ändå fortfarande bitvis jobbigt att ta in att han inte finns längre. Ja tänk hur stort tomrum en liten hamster kan lämna efter sig ändå. Fast det gör ju också att jag uppskattar de två kvarvarande guldkornen ännu mer och de tycker kanske att jag har blivit lite pjåskig men det är också väldigt lätt hänt att det blir så. Planerna på en ny bekantskap står däremot fast och till veckan ska jag försöka ta mig ner för att kolla men en sak som är sann är att det blir stora skor att fylla oavsett vem det blir som får äran att flytta in till oss. Om jag inte hittar någon nu heller är det kanske inte lika stor panik längre heller men jag tro fortfarande att vi skulle må bra av det alla tre ...för jag kommer ändå alltid att sakna min lilla mysman och stunderna vi hade tillsammans i soffan på kvällarna när han låg på min mage och såg Veterinärerna på tvn. Dessutom kommer det att bli nya tårar den dag då Timon väl vandrar samma väg så därför tycker jag att det känns bäst att skola in en ny så snart som möjligt i alla fall. Inte för snabbt heller men så man hinner sörja Stuart och samtidigt göra plats för ett till guldkorn i hjärtat.
Nu kanske jag har skrivit nog mycket om hamstrarna men det har samtidigt varit skönt att få skriva av sig lite tankar, känslor och funderingar som har dykt upp men nu till något annat. Jag hade ju skapat ett nytt hushåll i Sims 4 som ni kanske läst. Den ena blev dock blixtförälskad i sin chef på jobbet och de har nu gift sig och flyttat ut till förorten.De bor i ett lagot..ehmm litet hus fast man kanske egentligen inte kan kalla det litet då det har två våningar och tre sovrum men samtidigt tycker jag inte heller att det blev för stort för dem att växa i. Utan istället blev det alldeles perfekt för deras lilla blivande familj..ja än väntas det INTE tillökning men de är tokförälskade och kan inte låta bli varandra..lite som Maya och Youssef om ni minns dem?
Det blev ett charmigt litet hus åt Callie Ann och Shingo i alla fall.
Så här ser alltså huset ut invändigt, fast jag har byggt om det lite efter det att bilden togs så nu ligger ett av sovrummen nere istället.
Och så här ser det ut på övre plan med två sovrum samt ett mindre som det inte riktigt är bestämt än vad det blir, ett litet gym, kontor, badrum eller ett till sovrum kanske ? Dessutom håller Callie Ann på att fundera om hon ska sadla om då hon inte trivs riktigt med sin nya chef på jobbet och har hittat en ny musikalisk ådra. Shingo är däremot den som står för merparten av hushållsinkomsten än så länge. Om det börjar ordna sig för  familjen Hedlund/Fujita så är det mer oreda för Callie Anns syster Paprika som bor kvar i lägenheten. Hon har sagt upp sig från sitt jobb inom matbranschen och startat upp en ny restaurang. Hon gjorde ju ett försök att lyckas med det tidigare men den gången slutade det pladask och hon gick bara back..så vi får se om hon kan lyckas bättre nu och dessutom så har hon helt fokuserat på arbetslivet och glömt  bort helt hur man är social förutom med den anställda personalen på hennes lilla kvartersylta. Ja ni märker att jag kan fastna några timmar då jag håller på med hushåll som jag känner mig mer nöjd med :) men kul är det!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0