Tjenamoss på er!

Hejsan på er alla glada läsare av just den här bloggen som finns där ute i cyberspace. Idag har jag först och främst försökt smälta intrycken från igår. Hade ju inte tänkt börja att titta på Woodward Pines egentligen men eftersom jag följer med på få andra serier nu snubblade jag ändå in på Fox. Tyckte att den började lovande i alla fall så vi får väl se hur den kan tänkas fortsätta. Annars så har jag inte gjort allt får mycket idag heller. Varit lite social men mestadels hållit mig inomhus för vädret är lika grått som det har varit de senaste dagarna. Rätt trist och regnigt men då kanske det blir en bra sommar istället, man kan ju alltid hoppas. Finns ju fortfarande massor av saker man kan göra sådana här dagar med mer än att sitta framför datorn, spela TV-spel eller uggla framför någon film.
Det blev ett par plattor idag med som jag tänker stryka imorgon. Den övre ska jag ge bort men den andra tänker jag som prototyp om någon vill ha glasunderlägg. Kan beställas i varierande färg efter önskemål och priset blir efter överenskommelse. Är någon intresserad plinga iväg ett mejl med ämnet Glasunderlägg till [email protected]. Såklart kan ni ju beställa även  en älva med fast de tar längre tid att lägga och priset blir annat eftersom det går åt mer material &tid. Hur som helst är ni intresserade hör av er.
Sedan blev jag tvärsugen på att skissa ikväll. Vet inte varför men lusten den fanns plötsligt bara där som den brukar. Så det var bara att ta en skisspenna och sätta sig med blocket.
Första biten såg väldigt lovande ut.
Fast jag hade aldrig kunnat drömma om att den skulle komma att se ut så här efter lite mer bearbetning, alright jag kanske får erkänna det nu att jag faktiskt kan rita hästar till sist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0