Tara Roberts

När jag spelade Sims 3 igår så blev jag inspirerad till att försöka mig på att skapa en ny karaktär och välja helt andra egenskaper än vad jag brukar. Sagt och gjort så höll jag på ett tag med henne innan jag var klar. Till sist blev jag dock färdig med själva skapandeprocessen och hon stod där. Fröken Tara Roberts.

Bland de första saker hon lyckats med sedan hon hade flyttat in i sitt hus var såklart att sätta eld på spisen. Som tur var har jag lärt mig en läxa efter tidigare olyckor och brukar numera alltid ge dem en brandvarnare om de inte redan har.
Hon vann inte men kom god två, fast nog blev hon proppmätt alltid.
UFON finns visst !
Henes hus är lite ovanligt men det kmomer att bli supermysigt tror jag när det väl blir klart. Dock måste hon skrapa ihop mer slantar först innan jag kan bygga vidare.
Datorer är ett av hennes stora intressen och de kan ju få ihop några små simdalaer på att försöka hacka dem.
Fast det lönade sig inte för henne med att jobba som Inkasserare. Efter tre vändor till fängelset bestämde hon sig för att det fick vara nog. Eller ja man kan säga att hon fick smaka på sin egen medicin då hon hade inbrott i huset. Trots att hon ringde polisen så trodde de inte på henne och hon fick till och med böta för att ha lurat dit dem! Så nu har hon bytt sida och jobbar för tillfället som detektiv ihopp om att det ska ge henne mer slantar i börsen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0