Tomhet och Minnen

Så var det slut på Jordskott. Det ryktas redan om en säsong två men jag undrar hur man ska få en eventuell sådan att bli lika bra som den första. Fast jag tyckte att gårdagens avslutning var lite platt stundtals men helt klart ändå spännande och sevärd. Fler frågor väcktes än de som faktiskt fick svar och kunde avslutas. Så jag tror att det finns en öppning på att fortsätta med historien även om den är liten, men hur ska det gå med Silverhöjd det är ju den fråga som överskuggar allt annat. Även om allt med just Silvret så ligger ju fortfarande mycket under ytan och bubblar. Samtidigt så tycker jag att man ska akta sig för att göra det fel som görs med en del andra serier. Det vill säga när man gör för många säsonger och handlingen efter ett tag blir allt mer urvattnad allt eftersom. Nej låt den få ett par säsonger men kanske inte så mycket mer.
Nog om mitt TV tittande nu. Fast jag var bara tvungen att se Speed igen då den gick i helgen. Normalt så tycker jag inte ens om action men just den filmen med Keanu Reeves och Sandra Bullock diggar jag skarpt. Nej vi skulle ju inte prata mer film och TV nu.
Istället kan jag avslöja att jag igår kväll följde ned till ett ställe där jag inte varit på länge. I alla fall inte sedan jag gick ut gymnasiet och det börjar ju bli några år sedan. Visserligen så fanns inte hästen jag hade då kvar, hon togs bort i somras men jag blev lite småförtjust i en av hennes avkommor också. Inte så konstigt kanske...eftersom jag tycker att fuxar är fina. Eller ja jag tycker ju om alla färger på häst egentligenmen speciellt gulbruna,skimmel och fux ligger bra till.. Sedan verkade ZigZag som den heter vara en nyfiken liten dam så hon kommer säkert att växa till en trevlig personlighet. Nej jag har inte råd med varken hund eller häst heller. Det första hoppas jag ändå kunna skaffa en egen någon dag vad det lider , framtiden får utvisa. Det senare har jag ju min dröm på men då skulle någon i min närhet behöva vinna på lotto först och dessutom är jag ju mer för att pyssla med dem och fota än vad jag är för att faktiskt rida. Fast ja hästar är alltid mysiga :). Dessutom så kan de verkligen konsten att få en att skratta. Som igår då den ena hästen som normalt är skimmel hade fixat sig en lerinpackning i hagen. Smutsen satt dessutom fast så till den milda grad att man kunde fundera på om hästen var en färgväxlare eller av annan ras. Hon var på den ena sidan mer lik en irländsk tinker än en rysk baskir det ni! Eller så var det som sagt bara en skönhetsbehandling värdig en dam som Tuscha är!
Fina , fina ZigZag på Gideå Baskir.
Det börjde med att jag såg en bild på en amerikansk hingst så blev jag fast vid just tinker. Sedan hittade vi vägen till Birgitta i Östansjö och nej jag undrar bara när min syster ska förstå att det inte är kor som går där i hagen utan härligt håriga irländska hästar.
Hur det går med Timon ? , jo bra tror jag. Han grymtar ju när jag ska fånga in honom och visar sitt missnöje men hag tror han tycker om gurkan. En stund kan han i alla fall vara lugn då man håller i honom. Han har som ni ser fått undersöka klätterträdet och då roade han sig med att gnaga tag i en av klockorna och ordna så att den förde väsen. Så nog är de olika alltid men jag tror att han också kommer att bli superfin och än så länge har han inte bitit mig. Han springer in och gömmer sig istället, men tycker att godis är för gott för att låta vara.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0